Cosrx

Cosrx - Oil-free Ultra Moisturizing Lotion


En ultra let, olie-fri creme der giver dyb fugt uden at efterlade hudens overflade fedtet. Denne lotion indeholder 70 % birkesaft, en effektiv ingrediens der bla. behandler hudirritation. Idéel til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ultra let, olie-fri creme der giver dyb fugt uden at efterlade hudens overflade fedtet.

Denne lotion indeholder 70 % birkesaft, en effektiv ingrediens der beroliger huden samtidig med at den tager sig af irriteret hud. Den efterlader huden blød og gennemfugtet, og tørrer hurtigt ind.

Den er også god til hud med urenheder, da den ikke indeholder olie, og på den måde ikke tilstopper porerne og danner nye bumser.

Er vegansk. Indeholder ikke kunstig parfume, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Vivi-marie Jensen 03-12-2020

Kan virkelig ikke lide denne lotion. Havde desværre overset ingrediensen Dimethecone (silicone), ved køb, som giver en film på huden jeg ikke kan lide.
Meget kraftig lugt af Tea Tree, grænsende til at lugte som billig toiletrens, ja, gjorde det værre.
Puha, måtte smide den ud :(

Af: Sofie 20-07-2019

Fik den anbefalet af en veninde til min urene hud. Desværre oplever jeg ikke at den fugter nok. Dog synes jeg at jeg så en ændring i antallet af urenheder efter jeg begyndte at bruge den! :)
Kunne godt overveje at løbe den igen - dog kun som dagcreme ;)
God pris

Af: Tenna 02-10-2018

Denne creme har længe været på min liste over koreanske produkter jeg gerne ville afprøve, var dog en smule tilbageholden, da jeg var bange for at den var for “let”.

Cremen har en lækker mild og naturlig duft, som mest af alt minder mig om duften i en helsekost forretning. Generelt er jeg fan af produkter med pumpe, da jeg ofte synes de er lettere at dosere. Cremen er drøj i brug, et pump er nok til mig.
Min forbeholdenhed overfor den lette konsistens, blev hurtigt slået til skamme, cremen er FANTASTISK for min hud. Jeg døjer ofte med at min hud enten føles stram eller fedter til i løbet af dagen, det sker ikke længere. Cremen trænger hurtigt ind og efterlader min hud blød og lækker, selv hvis jeg har brugt produkter der gør min hud lidt “sticky”.
Dette produkt er uden tvivl blevet en HOLY GRAIL for mig, tusind tak til DermaSpace for hjælpen til at finde den perfekte creme ❤️

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ - kan behandle tør hud, dehydreret hud, fine linjer og rynker, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.