Heimish

Heimish - Bulgarian Rose Satin Cream


En nærende og fugtgivende creme baseret på 63% bulgarsk rosenvand, hvilket er en eksklusiv ingrediens som gør huden silkeblød og strålende.

Lager status

Produktet er på lager

289,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende creme baseret på 63% bulgarsk rosenvand, hvilket er en eksklusiv ingrediens som gør huden silkeblød og strålende.

De fugtgivende ingredienser har en anti-age effekt som udglatter fine linjer samtidig med at give en tydelig og ungdommelig glød.

Samtidig formindsker cremen også pigmentpletter, grundet dens indhold af bla. vitamin C og niacinamid, så du opnår en mere ensartet og glat overflade.

Med cremens mange gode egenskaber vil du også kunne se en formindskelse af store porer og rødme i huden.

På ingrediensliste finder man også en lav koncentration af frugtsyre, som har en mild eksfolierende effekt på huden, og sørger for hele tiden at fjerne døde hudceller.

Cremen kan både bruges som nat-og dagcreme samt en makeup-primer, grundet dens naturlige highlight.

Er fri for parabener, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater.

 

55 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Louise 28-04-2020

Dejlig creme til sommeren. Den føles let, satinblød og trænger hurtigt ind i huden.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rander under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

139,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

179,00 kr.