Innisfree

Innisfree - Jeju Orchid Enriched Cream


En fugtgivende og let creme, der forebygger og behandler fine linjer, rynker og pigmentering. Baseret på orkidéer fra Jeju øen, der er rig på antioxidanter.

Lager status

Produktet er på lager

279,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og fugtgivende creme, der forebygger og behandler fine linjer og rynker, samtidig med at gøre huden glat og blød.

Baseret på orkidéer fra Jeju øen, der er rig på antioxidanter og næring, der giver huden en flot og ungdommelig glød samtidig med at opstramme. Udover dette går cremen ind og formindsker pigmenteringer.

Cremen gør hudtonen mere ens og giver en dybdegående fugt. Dette er en fantastisk dagcreme, da den lægger sig flot på huden og hurtigt tørrer ind.

Hvis man skal have en mere fugtgivende natcreme anbefaler vi Innisfree - Jeju Orchid Intense Cream.

Jeju Orchid Enriched Cream er fri for parabener, udtørrende alkohol, sulfater og æteriske olier. 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Innisfree - Jeju Orchid Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme, der forebygger og behandler fine linjer og rynker, samtidig med at gøre huden glat og blød.

289,00 kr.

Innisfree - Orchid Skin

En anti-age toner baseret på orkideer fra Jeju øen udenfor Sydkorea. Orkideerne indeholder kraftfulde antioxidanter som tilfører glød, fugt og næring til huden.

249,00 kr.

Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop

En nat-serum som er designet til at forebygge flere forskellige tegn på aldring og spole tiden tilbage, for at formindske synligheden af dine rynker og fine linjer.

319,00 kr.