iUNIK - Centella Calming Gel Cream


En let og reparerende creme der formindsker urenheder, rødme og fedtet hud. Centella Calming Gel Cream tilfører din hud høj mængde af beroligende ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og reparerende creme der formindsker urenheder, rødme og fedtet hud.

Centella Calming Gel Cream tilfører din hud høj mængde af beroligende ingredienser med dens indhold af 70% Centella Asiatica vand og 10% tea tree vand. Dette vil både tilføre en mild fugt til huden, samtidig med at dulme irritation, rødme og urenheder.

Cremen er især velegnet til olieret og kombineret hud grundet dens lette gel-tekstur. De naturlige ingredienser i cremen vil styrke hudbarrieren og formindske sensitivitet.

Centella Calming Gel Cream er fri for parfume, parabener og udtørrende alkohol. Er vegansk. 

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Hafsah 10-12-2020

Denne har tekstur af en tykkere gel. Den absorberes hurtigt ind i huden og efterlader huden hydreret. Den føles let på huden. Udover det er den også beroligende

Af: Emma Vestergaard 23-10-2020

Rigtig god creme til fedtet/olieret hud. Cremen beroliger huden lynhurtigt og er en af de bedste cremer jeg har brugt. Den absorbere ca. 10 sekunder efter påførsel, så huden kan føle en smule tør. Dog har huden stadig fået fugt, så der er ikke noget at bekymre sig om.

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg er vild med denne her. Let og beroligende

Af: Isabella M 31-07-2020

Tyk og blød gel der er nem at fordele i ansigtet. Absorberes hurtigt og klistrer ikke. Den efterlader huden blød og fugtet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

iUNIK - Tea Tree Relief Toner

En beroligende og reparerende toner der formindsker urenheder, akne-ar og rødme. Tea Tree Relief Toner tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser. Toneren er baseret på 67% tea tree ekstrakt og 20% Centella Asiatica vand.

159,00 kr.

iUNIK - Tea Tree Relief Serum

En beroligende og reparerende serum der formindsker urenheder, akne-ar og rødme. Tea Tree Relief Serum tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser. Serummen er baseret på 67% tea tree ekstrakt og 20% Centella Asiatica vand.

149,00 kr.

iUNIK - Centella Bubble Cleansing Foam

En pH-balancerende rens der forebygger urenheder, rødme og irritation. Rensen vil skånsom afrense din hud for sebum(olie) og skidt med dens bløde skum der ikke udtørrer huden.

139,00 kr.