Bestseller

Mizon

Mizon - All In One Snail Repair Cream


Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En must-have, for alle der vil have et anmelderrost produkt, der kan det hele.

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også fordi at den hurtigt reparerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Samtidig har All In One Snail Repair Cream en rødmeformindskende effekt.

Cremen indeholder ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Udover det indeholder cremen også peptider og EGF der hhv. øger kollagen produktionen, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen.

Cremen har en let konsistens, så kan både bruges som creme alene, eller under din normale dag-eller natcreme, hvis din hud har brug for endnu mere fugt.

All In One Snail Repair Cream er kendt mange steder som den "originale" sneglecreme. 

Hvis du har brug for mere fugt end denne creme kan tilføre huden, kan du tage et kig på enten Mizon - Black Snail All In One Cream eller Mizon - Snail Repair Perfect Cream fra samme serie.

All In One Snail Repair Cream er fri for kunstig parfume, parabener, farvestoffer og sulfater.

75 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Karoline Braad 11-04-2021

Elsker toneren i samme serie, men denne gjorde det ikke helt for mig. Den er meget beroligende for huden og urenheder, men den er desværre ikke fugtgivende nok for mig, og giver en stram fornemmelse i huden efter påførelse.

Af: Mie 11-04-2021

Meget tynd konsistens som absorberes lynhurtigt. Virker rigtig fint til min kombinerede hud og føles dejlig let

Af: Cecilie Jensen 10-04-2021

Denne creme har en let og semi-flydende konsistens samt en neutral duft. Da jeg hælder mere til den tørre side, hvad angår hudtype, anvendte jeg cremen som en serum under min dagcreme. Dette vil jeg helt klart anbefale til andre, der også døjer med tør hud! Den har været rar at bruge i vintermåneder, hvor jeg har en tendens til at blive ekstra tør i ansigtet og særligt omkring næsen. Denne tendens har jeg ikke oplevet efter jeg er begyndt at bruge denne creme!

Af: Heidi 10-04-2021

Meget lækker creme, der fugter godt men absorberes hurtigt!

Af: Henriette 10-04-2021

Er 55 år og den her creme fungere. Fugter rigtigt godt.
Bruger den forår/sommer og efterår.
Fungere fint med andre creme produkter ovenpå - fnulrer ikke af.
Point for at der ikke er silicone i og at der er copper-peptider og EGF i.
Prisen er suveræn. Har købt mange gange og vil købe igen, så længe den fungere til min hud.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.

Mizon - All In One Snail Repair Cream (tube)

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

99,00 kr.