Bestseller

Mizon - Black Snail All In One Cream


En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

 

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

Udover at cremen er en smule tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster, den populære All In One Snail Repair Cream, har den også en mere effektiv anti-age formular. Denne creme indeholder nemlig også 20 forskellige planteekstrakter, adenosin, niacinamid, EGF og forskellige peptider. Disse er alle en effektiv cocktail af anti-age ingredienser som bidrager til en ungdommelig og opstrammet hud.

Udover det har snegleslim både fugtgivende, udglattende og irritationsformindskende egenskaber, som samtidig formindsker store porer, pigmentpletter, akne-ar og urenheder.

Efter brug af cremen vil huden føles blød, opstrammet og næret. Den indeholder ikke parbener eller kunstig parfume-og farvestoffer.

Hvis du har tør hud og vil have en endnu tykkere og mere fugtgivende creme, kan Mizon - Snail Repair Perfect Cream anbefales.

 

75 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Didde Falk 12-06-2020

Lækker creme som er lidt tykkere i konsistens end mizon all in one cremen som jeg bruger nu. Jeg kunne godt finde på at købe denne til vinter hvor huden har brug for lidt mere fugt.

Af: Isabella 28-05-2020

Interessant, god produkt

Af: Catharina W 24-05-2020

Min HOLY grail creme! Med kombineret hud er denne genial. Den kan bruges hele året, fugter huden men fedter ikke.

Af: Hanne 22-05-2020

Jeg elsker denne creme. Bruger den mest om sommeren, da min hud har brug for mere fugt om vinteren. Der skifter jeg til den lidt tykkere creme fra Mizon.

Af: Pauline 22-05-2020

Har nu brugt denne creme i et pr måneder og må sige at jeg er noget skuffet over den. Den levede på ingen måde op til hvad de havde lovet. Trænger alt for hurtigt ind og efterlader huden stram og tør. Derudover smuldre indpakningen, så hver gang man rører den, får man sort fnuller alle vegne.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.

Mizon - Snail Repair Perfect Cream

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.

Mizon - Black Snail All In One Cream (tube)

En lækker og nærende creme, som er tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster fra Mizon - All In One Snail Repair Cream.

144,00 kr.