Mizon

Mizon - Collagen Power Firming Enriched Cream


En opstrammende anti-age creme med hele 54% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen giver en effektiv anti-age creme som samtidig tilfører dyb fugt.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En opstrammende anti-age creme med hele 54% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen giver en effektiv anti-age creme som samtidig tilfører dyb fugt, grundet indholdet af hyaluronsyre.

På ingredienslisten finder man også peptider og adenosin som begge er kendt for deres evne til at  forebygger rynker og fine linjer og give elastisk hud.

Efter brug af Collagen Power Firming Enriched Cream vil din hud føles gennemfugtet, silkeblød og næret.

Cremen kan også bruges af sensitiv hud da den ikke indeholder parabener, kunstig parfume og farvestoffer.

Collagen Power Firming Enriched Cream er fri for parfume, parabener, æteriske olier, sulfater og udtørrende alkohol. 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lotte Møller 10-04-2021

Bedste dagcreme, som bare føles så lækker og giver en masse fugt til huden samtidig med, at den mindsker de fine linjer. Jeg bruger denne og øjencremen fra samme serie fast.

Af: Ditte H 18-07-2020

Heelt fantastisk creme, der føles fed, fugtende og luksuriøs! Har givet den i gave til veninde, der også faldt pladask for den. Virkelig lækker og anbefalesværdig creme! Min hud er tør og moden. Helt klart et genkøb!

Af: Louise 22-06-2020

Skøn og blød creme, der synligt har mindsket mine fine linjer i panden ved samtidig brug af serummet fra samme serie. Udover at hjælpe på linjerne er den enormt fugtgivende.
Meget glad for denne!

Af: Marianne Svendsen 19-01-2020

Den her creme er et hit hos min mand og jeg, vi har begge brugt den gennem vinteren og er sluppet for vores normale hudproblemer. Jeg har rødt hår og meget sensitiv hud. Min hud er let påvirkelig af alt slags vind og vejr, kan føles stram og irriteret i om vinteren, hvilket jeg helt har indgået i år. Min mand er også begyndt at bruge den hver dag, døjer altid med tørre pletter i ansigtet om vinteren hvilket ikke har været tilfældet i år. Vi bruger toner og essens fra Mizon og så denne creme i tyndt lag om dagen og lidt tykkere til natten. Fantastisk resultat og nu igang med krukke nr 2 ????????

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.

Mizon - Collagen 100 Serum

En anti-age serum med hele 90% marine-kollagen, som er en ingrediens der går ind og opstrammer huden og forebygger aldringstegn.

189,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.