Mizon

Mizon - All In One Snail Repair Cream (tube)


Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En must-have, for alle der vil have et anmelderrost produkt, der kan det hele.

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også fordi at den hurtigt reparerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Samtidig har All In One Snail Repair Cream en rødmeformindskende effekt.

Cremen indeholder ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Udover det indeholder cremen også peptider og EGF der hhv. øger kollagen produktionen, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen.

Cremen har en let konsistens, så kan både bruges som creme alene, eller under din normale dag-eller natcreme, hvis din hud har brug for endnu mere fugt.

Denne creme er kendt mange steder som den "originale" sneglecreme. 

All In One Snail Repair Cream er fri for kunstig parfume, parabener, farvestoffer og sulfater.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mira Ingemann 22-08-2020

Følte ikke rigtig en effekt af produktet, men konsistens

Af: Isabella 23-05-2020

Meget godt produkt, den har en lækkert konsistens

Af: Tenna 22-05-2020

Let creme konsistens der hurtigt trænger ind

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Innehåller 92% filtrerat snigelslem som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age egenskaper som jämnar ut rynkor och fina linjer men också för att den snabbt reparerar och helar finnar, akneärr och skador i huden.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Black Snail All In One Cream

Mizon - Black Snail All In One Cream

En härlig och näringsrik kräm som är baserad på 90% snigelslem. Denna härliga kräm med anti-age egenskaper kan både förebygga ålderstecken, pigmentfläckar, rodnad och oren hud.

199,00 kr.

Mizon - Black Snail All In One Cream (35 ml.)

En härlig och näringsrik kräm som är baserad på 90% snigelslem. Denna härliga kräm med anti-age egenskaper kan både förebygga ålderstecken, pigmentfläckar, rodnad och oren hud.

119,00 kr.