Bestseller

Mizon

Mizon - Snail Repair Perfect Cream


En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

Den fugtgivende creme er baseret på snegleslim og har de samme utroligt gode egenskaber som de andre sneglecremer fra Mizon.

Den vitaminrige formular indeholder bla. hyaluronsyre og nicinamid. Sammen med snegleslimen giver det denne creme en anti-age, rødmeformindskende og reparerende effekt. Derfor forebygger cremen effektivt både aldringstegn, pigmentpletter, urenheder og store porer.

Efter brug af Snail Repair Perfect Cream fra Mizon vil din hud føles fugtmættet og silkeblød samtidig med at din hud får en ungdommelig glød.

Ønsker du en lettere og mindre fugtgivende creme anbefales det at tage et kig på enten All In One Snail Repair Cream eller Black Snail All In One Cream.

Snail Repair Perfect Cream er fri for parabener, æteriske olier, sulfater og udtørrende alkohol.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anne-Marie 11-04-2021

Denne creme har gjort en stor forskel på min hud ift ensartethed,- min hud er dog meget tør, så jeg er nød til at supplere med en fugtgivende creme

Af: Pia Winther 10-04-2021

Den allerbedste dagcreme man kan få. Den er nem at smøre ud, giver masser af fugt og er absolut et musthave. Det er ren velvære. Jeg har prøvet mange dagcremer, men denne topper på alle områder. Og så er prisen en hvor alle kan være med. ❤️❤️

Af: Anette 20-03-2021

Jeg bruger denne her som natcreme hver aften, og den er fantastisk til min hud. Simpelthen. Intet mindre, intet andet. Jeg kan indimellem finde på at lave 3-4 påsmøringer i tynde lag, så huden virkelig får suget fugt til sig, som denne her starbox af ingredienser indeholder.
Jeg sover i et miljø, hvor fugten ikke er så høj, og nattens udtørrende miljø skaber mindre "urenheder" (bumser) pga. meget lav luftfugtighed. Der er denne her creme super-amazing, så jeg stadig vågner op med babynumseballer på mine kinder. Med andre ord: Sikke en energi- og fugtbompe i denne her krukke, jeg vil virkelig anbefale den til alle.
Jeg har acne-roseacea, og troede den var alt for fed til huden, men det er slet ikke et problem for mig, den suges bare ind med det samme, og så er den uden silikone, så jeg kan slet ikke få armene ned ærlig talt.
Duften er lækker, og selvom jeg faktisk ikke kan tåle ret meget parfume og har sensitiv hud, så generer den ikke min hud på nogen måde. Utroligt nok.

Ultra-ultra anbefalelsesværdig creme!

Af: Tenna 23-06-2020

Min nyeste Holy Grail indenfor hudpleje!
Jeg har tidligere brugt Snail Bee high content steam cream fra Benton, og været glad for den. Denne her er bare lige en lille My bedre, da den er lidt lettere i konsistensen og derfor trænger lyn hurtigt ind. Derudover efterlader den min hud gennemfugtet og med en silkeblød overflade.
Eneste lille minud ved cremen er den milde parfumerede duft, samt at den er i krukke i stedet for tube, men det er stadig ikke nok, til at trække ned i stjerner ????

Af: Isabella 28-05-2020

Anbefales
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream forebygger aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Wrinkle Care Sleeping Pack er en fugtgivende natcreme/sovemaske.

Mizon - Snail Wrinkle Care Sleeping Pack

En fugtgivende natcreme/sovemaske som forebygger og behandler fine linjer, rynker, aldringstegn, rødme og pigmentpletter imens du sover.

149,00 kr.