Bestseller

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel


En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er 

En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

Denne aloe vera gel tilfører en lindrende effekt samt fugt og næring til din hud, hårbund og krop. Aloe vera gel kan både bruges som dagcreme, ansigtsmaske, hårkur, after-sun lotion, bodylotion, mod kløende myggestik, akne/bumse behandling, mod tørre fødder/hæle og som barbercreme.

Aloe vera gel er en allround ingrediens der især er kendt for dens plejende, beroligende og fugtgivende egenskaber. Derfor er aloe vera gel også speciel god til akne, hud-irritation, rødme og solskader. Aloe vera gel har også en kølende effekt på huden. 

Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel er fri for parabener og silikone. 

Hvis du vil læse mere om anvendelsesmulighederne for aloe vera gel kan du læse vores blogindlæg Hvad kan man bruge aloe vera gel til?

 

300 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Laura Slaaby 31-08-2020

den er ikke forfærdelig, men den er heller ikke fantastisk, vil ikke købe den igen. Alkohol stå også som den anden ingrediens på produktet

Af: Isabella M 31-07-2020

Næsten ren aloe vera, perfekt til alle slags hudproblemer, især solskader, tør og spruknet hud. Den er et must have i hjemmet for alle aldre.

Af: Isabella 21-05-2020

Jeg elsker at den ikke efterlader huden fedtet ligesom andre cremer

Af: Tenna 19-05-2020

Bruger dette produkt efter jeg har barberet bikinilinjen samt epileret ben. Her virker produktet fantastisk og forhindre kløe og irritation

Af: Mira 29-04-2020

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke synes den er særlig god hvis man har tænkt sig at bruge den på kroppen. Jeg tror det er pga. indholdet af alkohol, at jeg synes den tørrer mere ud end den gavner. Det kan dog være det bare er min hud :)
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

164,00 kr.

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 90% Toner

En beroligende toner der køler og fugter huden. Toneren indeholder 90 % aloe vera hvilket giver en masse næring til huden og reducerer irritation, rødme og urenheder.

99,00 kr.

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92 % Soothing Gel Mist

En let spray-mist med 92% aloe vera, der opfrisker huden og kroppen i løbet af dagen. Giver en let fugt til huden, der hurtigt tørrer ind. Kan bruges med stor glæde af alle hudtyper.

69,00 kr.