Neogen

Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night


En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt på midten. De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

Lager status

Produktet er på lager

319,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt i midten.

De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

Dagcremen er baseret på bl.a. grøn te og vitamin C. Dette er begge ingredienser som giver et boost af glød til huden så man har det perfekte udgangspunkt for at huden forbliver fugtet og strålende hele dagen. Desuden absorberes dagcremen af huden med det samme så den er ideel til at anvende under make-up.

Natcremen er formuleret til at reparere, blødgøre og forstærke huden imens du sover. Den lette gel tekstur gør at du får en let, men dyb fugtgivende effekt og samtidig ser en samlet forbedring af din hud på flere punkter, takket være indholdet af vitamin E.

Cremerne indeholder ikke parabener, kunstig parfume, mineral olie eller animalske ingredienser.

 

50 g. + 50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Virkelig lækker creme. Begge to. Fugter og dufter dejligt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fjerner døde hudceller og renser porerne.

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.

Neogen - Green Tea Real Fresh Foam Cleanser

En let ansigtsrens som er populær blandt alle aldre og hudtyper. Hovedingrediensen er fermenteret grøn te, som beroliger, fugter og gør hudtonen mere ensartet.

159,00 kr.

Jumiso - All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum

En koncentreret serum med Vitamin C som giver et boost af glød og fugt samtidig med at udjævne hudtonen.

164,00 kr.