Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Balancing Gel


En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Med dens anti-age egenskaber er den også ideel til mere moden hud.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Samtidig vil rødme og irritation blive formindsket med den kølende effekt fra cremen. 

Grundet dens milde ingredienser har den en afbalanerende virkning på huden. Dette vil hjælpe huden med at finde en optimal fugtbalance og samtidig med at huden får en sundere glød. 

Balancing Gel er fri for parfume, parabener, æteriske olier, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Väldigt trög i konsistensen, den måste baddas in. Denna använder jag som sista steg i min kvällsrutin. Den kyler min rosacea och jag upplever att min hy är väldigt len på morgonen när jag vaknar

Af: Lone 16-10-2020

Giver lige det ekstra fugt boost min hud har brug for ????

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg elsker. Elsker Elsker Elsker. Så god som natcreme når huden er lidt presset. Eller når det er koldt i vejret. Man skal lige lære at bruge den rigtig - den skal klappes på.

Af: Ditte H 31-07-2020

Denne her gel er virkelig fugtende og gør huden blød. Man skal være opmærksom på, at man klapper produktet på huden ellers bliver det noget fedtede grat. Jeg synes denne her er skøn, men jeg bruger den ikke, for jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvornår i min hudpleje, jeg skal anvende den? Til natten bruger jeg nemlig gerne cremer med aktive stoffer i eller masker eller sheetmasker ... får kun 4 stjerner fordi jeg ikke aner, hvor jeg skal implementere produktet i min hudplejerutine :-)

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

189,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.