Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Balancing Gel


En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Med dens anti-age egenskaber er den også ideel til mere moden hud.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr. 127,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Samtidig vil rødme og irritation blive formindsket med den kølende effekt fra cremen. 

Grundet dens milde ingredienser har den en afbalanerende virkning på huden. Dette vil hjælpe huden med at finde en optimal fugtbalance og samtidig med at huden får en sundere glød. 

Balancing Gel er fri for parfume, parabener, æteriske olier, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lone 16-10-2020

Giver lige det ekstra fugt boost min hud har brug for ????

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg elsker. Elsker Elsker Elsker. Så god som natcreme når huden er lidt presset. Eller når det er koldt i vejret. Man skal lige lære at bruge den rigtig - den skal klappes på.

Af: Ditte H 31-07-2020

Denne her gel er virkelig fugtende og gør huden blød. Man skal være opmærksom på, at man klapper produktet på huden ellers bliver det noget fedtede grat. Jeg synes denne her er skøn, men jeg bruger den ikke, for jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvornår i min hudpleje, jeg skal anvende den? Til natten bruger jeg nemlig gerne cremer med aktive stoffer i eller masker eller sheetmasker ... får kun 4 stjerner fordi jeg ikke aner, hvor jeg skal implementere produktet i min hudplejerutine :-)

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream 20% rabat

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fuktighetskräm som speciellt är bra för dig som gärna vill återuppbygga en hälsosam fuktbalans i huden men som också kan uppleva att tjocka krämer gör huden fet och ger orenheter.

249,00 kr.
199,20 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner (200 ml.) 20% rabat

Pyunkang Yul - Essence Toner (200 ml.)

En blandning av essens och toner som är otroligt fuktgivande och näringsrik. Denna produkt innehåller mycket näring och har samtidigt antiinflammatoriska egenskaper.

149,00 kr.
119,20 kr.
Pyunkang Yul - Moisture Ampoule 20% rabat

Pyunkang Yul - Moisture Ampoule

En koncentrerad fuktboost som jämnar ut och lugnar huden. Med sina fuktgivande egenskaper ger den en strålande, slät och mjuk hud.

214,00 kr.
171,20 kr.