Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream


Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Denne creme er helt perfekt til dig, som døjer med tør hud.

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

Samtidig har den også et indhold af shea-smør, makademia, aminosyrer og antioxidanter, som bidrager til en flot og ungdommelig glød.

Intensive Repair Cream er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

Meget tyk og lækker creme. Vinterfavorit!

Af: Lone 16-10-2020

Giver lige lidt ekstra fugt, når vinden og luften er kold ????

Af: Marie Højrup 02-09-2020

Fantastisk creme, som mindsker min tendens til rødme og tør hud i ansigtet. Den dufter let og huden føles fugtet i lang tid.

Af: Ditte H 18-07-2020

Åh ... simpelthen en vanedannende creme, som min tørre hud elsker og lapper i sig! Jeg bruger den om vinteren eller til natten. Om vinteren kan den dog ikke stå alene til min tørre hud, så der bruger jeg også gerne en olie udover. Men altså, har nu købt denne creme flere gange. Vender gerne tilbage til den. Den er så god og helt klart anbefalelsesværdig! Prøv den!

Af: Charlotte 28-07-2019

En fantastisk creme, som ikke er sidste gang jeg køber. Den fugter vildt meget, og giver smuk glød. Pyungkang Yul er et mærke jeg helt sikkert skal prøve mere fra.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Ampoule

En koncentreret fugtbooster, der udglatter og beroliger huden. Skal bruges efter fugtighedscreme, for at give huden et ekstra boost af næring og glød. Den er især velegnet til dem, som gerne vil give sin hud ekstra næring og fugt.

214,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Nutrition Cream

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

249,00 kr.