GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Hårpleje

(5 produkter)

Det er vigtigt at tage sig godt af sit hår, hvis det skal være sundt og opretholde sin glans. Derfor har vi her samlet en lækker serie har hårplejeprodukter, som giver stærkt og smukt hår samtidig med at reparere spaltede spidser og kedelige lokker. 

Sortér efter:

Pyunkang Yul - Shampoo

En shampoo som dybderenser og fjerner overskydende olie fra både hovedbunden og håret. Samtidig har shampooen en optimal pH-værdi som passer til hovedbundens pH.

99,00 kr.

Nature Republic - Argan Essential Deep Care Shampoo

En meget fugtgivende og reparerende shampoo med et højt-koncentreret indhold af organisk argan-olie.

119,00 kr.

Nature Republic - Argan Essential Deep Care Conditioner

En meget fugtgivende og reparerende balsam, der med et højt-koncentreret indhold af argan-olie, hybenkerneolie og kodriverolie giver sundere, blødere og mere skinnende hår.

119,00 kr.

Nature Republic - Argan Essential Deep Care Hair Pack

En meget fugtgivende og reparerende hårkur, der med et højt-koncentreret indhold af argan-olie fugter, reparerer og giver en dyb næring til håret.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Shampoo (30 ml.)

En shampoo som dybderenser hovedbunden og håret samtidig med at fjerne overskydende olie fra håret. Samtidig har shampooen en optimal pH-værdi som passer til hovedbundens pH.

29,00 kr.

Vi har rigtig mange koreanske hudpleje produkter der er veganske på vores webshop.

Du kan også se alle vores bestsellers.

Vil du gerne have en strålende hud - og et lille break i din travle hverdag? Så tilmeld dig vores sheet-maske abonnement. Det koster 139 kr. om måneden inkl. fragt. Og der er ingen binding på abonnementet. 

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Tilmeld nyhedsbrev