Nard

Nard - Hair Loss Control Tonic


En opfriskende og reparerende hår-tonic, som forebygger hårtab, irriteret hovedbund og svækket hår.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Produktet er
Sådan bruges produktet

Ryst den godt før brug. En gang om dagen sprøjtes produktet i hovedbunden, hvorefter at du masserer det ind med fingrene.

 

Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Aromatica - Rosemary Hair Thickening Conditioner

En balsam, som er udviklet specielt til tyndt og svagt hår. Med balsammens indhold af naturlige ingredienser, vil den forstærke håret og genoprette hårets naturlige elasticitet og blødhed.

129,00 kr.

Aromatica - Quinoa Protein Hair Ampoule

En leave-in behandling, som sprayes ud i håret efter vask og gør dit hår fugtet, næret og blødt. Hvis du oplever tørt eller skadet hår samt spaltede spidser, er denne leave-in behandling perfekt til dig.

159,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.