Concealer

(5 produkter)
Hudtype
Brand
Produkttype
Pris
Pris:

Missha - Glow Ampoule Concealer

En fin concealer med en blød og cremet formular, der er let kan arbejdes ind i huden med både fingrene eller børste og svamp og flot blende ind i huden.

119,00 kr.

Clio - Kill Cover Airy-Fit Concealer 2-BP (#lingerie)

En fugtgivende og let concealer der har en let-medium dækkeevne. Concealeren har en satin-finish, hvilket vil sige at den er hverken for ”shiny” eller for mat. Når den bliver påført blender den let ind i huden, hvor den både kan dække mørke rande, bumser eller bruges som en naturlig foundation.

129,00 kr.

Clio - Kill Cover Airy-Fit Concealer 3-BY (#linen)

Ein feuchtigkeitsspendender und leichter Concealer mit leichter bis mittlerer Deckkraft. Der Concealer hat ein Satin-Finish, wodurch er weder zu „glänzend“ noch zu matt ist. Wenn es aufgetragen wird, fügt es sich leicht in die Haut ein, wo es sowohl Augenringe und Pickel abdecken als auch als natürliche Grundlage verwendet werden kann.

129,00 kr.

The Saem - Cover Perfection Tip Concealer

En concealer med et naturligt finish. Den fungerer fantastisk alene til at blende let under øjnene og spot-dække farveforskelle for et naturligt look eller som top-off concealer til en fuld makeup.

69,00 kr.

Clio - Kill Cover Liquid Concealer

Kill Cover Liquid Concealer er fuldt dækkende flydende concealer, der med en cremet konsistens med et let pudder feel, giver et flot holdbart look.

159,00 kr.