Moonshot

Moonshot - Micro Correctfit Cushion


En multifunktionel og fugtgivende cushion foundation som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse.

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En multifunktionel og fugtgivende cushion foundation som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse. En cushion foundation er den koreanske udgave af en normal foundation, dog hvor at hudpleje og solbeskyttelse er tænkt ind som en central del.

Denne cushion foundation tilfører en medium til fuld dækning, og er en blanding mellem en BB-cream og en foundation - nok til at din hud ser ensartet og strålende ud og ligner din naturlige hud. Micro Correctfit Cushion har en høj holdbarhed og efterlader din hud med en naturlig glød.

Efter påføring af cushion foundation vil du have en naturlig dækning, der hverken føles tung eller fedtende.

På ingredienslisten finder du flere botaniske ingredienser og niacinamid, der har en naturligt fugtgivende og anti-age effekt.

Cushion foundationen er en rejsevenlig foundation at have med i tasken, hvor du hurtigt og nemt kan genopfriske din make-up samtidig med at få et nyt lag solbeskyttelse for resten af dagen. Solfaktorbeskyttelsen på 50+ PA+++ vil beskytte din hud mod UVA og UVB stråler, så du forebygger aldring af huden.

Pakken indeholder selve cushion foundationen og en applikator.

Er fri for parabener, æteriske olier, sulfater og udtørrende alkohol.

 

15 gram. 

 

Farver
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

Jeg købte den her efter jeg havde brugt min settingfit cushion op meget hurtigt ( den er bare så god!). Jeg er lidt skuffet over at selvom de begge er fra samme mærke og er nr.101, så er den her meget orange. Ellers er det en super god cushion der ser naturlig ud. Den holder måske ikke i 24 timer, men til en skole/arbejdsdag er den så fin

Af: Mathilde 05-04-2022

Dette er min yndlings cushion foundation. Naturlig og glowy finish. Håber shade 101 kommer tilbage snart!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Moonshot - Air Blusher (#302 Breeze Fig)

En fin blush som giver en naturlig farve til kinderne. Air Blusher fra Moonshot føles utrolig let og fin på huden og er langtidsholdbar. Derfor vil den fine farve blive på kinderne dagen lang og tilføre en ungdommelig glød til dit ansigt.

109,00 kr.

Rom&nd - Juicy Lasting Tint Bare Skin Series

Denne flotte liptint er den perfekte blanding af en lipgloss og en liptint med dens glossy finish som vi kender fra lipgloss, men med farvens holdbarhed som en liptint.

114,00 kr.

Etude House - Drawing Eye Brow (Grey Brown)

En populær øjenbrynspen som har en perfekt formet spids, hvilket giver en præcis og naturlig påføring. Spidsen tegner naturlige streger, som ligner dine naturlige øjenbrynshår.

Ikke på lager
39,00 kr.