Heimish

Heimish - Dailism Smudge Stop Mascara


Er du også træt af, at din mascara begynder at drysse og sætte sig under øjnene i løbet af dagen? Så skal du prøve Dailism Smudge Stop Mascara.

Lager status

Produktet er på lager

109,00 kr.

Produktet er
Ingredienser

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Water, CI 77499, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Alcohol Denat., Stearic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Potassium Hydroxide, Methylglucamine, Ethylhexylglycerin

Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katrine 12-04-2021

Bedste mascara jeg har haft.
Blev anbefalet af en veninde som også bruger den.
Nem at påføre og nem at fjerne.

Af: Mie 10-04-2021

Anbefales! Den ligger flot på vipperne - giver fine adskilte vipper. Derudover drysser den ikke, hvilket jo er helt perfekt :))

Af: Nille 10-04-2021

Den eneste mascara jeg bruger idag.
Den bliver på mine vipper hele dagen og kan endda overleve en omgang træning. Og så nem at fjerne igen om aften.

Af: Anne 08-01-2021

Giver god volume, den bliver hvor den skal, jeg er pædagog, der er meget ude i al slags vejr, jeg får masser af krammer af små børn og når en mascara kan overleve det, så er den god. Og børsten er fantastisk.

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Virkelig god mascara.
Man kan få alle vipperne med pga den relativt lille børste og buen på den.
Så smart . Den giver et flot buk på vipperne og giver dem volume og længde . Den bedste jeg har prøvet indtil videre. ????✨
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.