Heimish

Heimish - Dailism Smudge Stop Mascara


Er du også træt af, at din mascara begynder at drysse og sætte sig under øjnene i løbet af dagen? Så skal du prøve Dailism Smudge Stop Mascara.

Lager status

Produktet er på lager

109,00 kr.

Produktet er
Ingredienser

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Water, Iron Oxides (CI 77499), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Alcohol Denat., Stearic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Potassium Hydroxide, Methylglucamine, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate

Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Pernille 04-08-2022

Super god mascara der giver flotte vipper og er nem at få af med lunken vand, men vandfast som der står, det er den IKKE.

Af: Wickie Christiansen 03-02-2022

Den bedste "smudge proof" mascara jeg har prøvet til dato. Døjer meget med det og denne her does the trick

Af: Katrine 12-04-2021

Bedste mascara jeg har haft.
Blev anbefalet af en veninde som også bruger den.
Nem at påføre og nem at fjerne.

Af: Mie 10-04-2021

Anbefales! Den ligger flot på vipperne - giver fine adskilte vipper. Derudover drysser den ikke, hvilket jo er helt perfekt :))

Af: Nille 10-04-2021

Den eneste mascara jeg bruger idag.
Den bliver på mine vipper hele dagen og kan endda overleve en omgang træning. Og så nem at fjerne igen om aften.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Etude House - My Lash Serum - hjælper korte øjenvipper, øjenvipper der mangler volumen og næring, overplukkede bryn, bryn der mangler fylde og liv

Etude House - My Lash Serum

My Lash Serum er en øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så du får fyldige og stærkere vipper.

79,00 kr.