Moonshot

Moonshot - Micro Correctfit Cushion


En multifunktionel og fugtgivende cushion som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse.

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En multifunktionel og fugtgivende cushion som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse. En cushion er den koreanske udgave af en normal foundation, dog hvor at hudpleje og solbeskyttelse er tænkt ind som en central del.

Denne cushion tilfører en medium til fuld dækning, og er en blanding mellem en BB-cream og en foundation - nok til at din hud ser ensartet og strålende ud og ligner din naturlig hud. Moonshot - Micro Correctfit Cushion har en høj holdbarhed og efterlader din med en naturlig glød.

Efter påføring af cushion vil du have en naturlig dækning, der ikke føles tung eller fedtende.

På ingredienslisten finder du flere botaniske ingredienser og niacinamide, der har en naturlig fugtgivende og anti-age effekt.

Cushion’en er en rejsevenlig foundation at have med i tasken, hvor du hurtigt og nemt kan genopfriske dit make-up samtidig giver dig din genpåføring af solbeskyttelse henover dagen. Solfaktorbeskyttelsen på 50+ PA+++ vil beskytte din hud mod UVA og UVB stråler, så du forebygger aldring af huden.

Pakken indeholder selve cushion’en og en applikator.

Er fri for parabener, æteriske olier, sulfater og udtørrende alkohol.

 

15 gram. 

 

Farver
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Moonshot - Air Blusher (#302 Breeze Fig)

En fin blush som giver en naturlig farve til kinderne. Air Blusher fra Moonshot føles utrolig let og fin på huden og er langtidsholdbar. Derfor vil den fine farve blive på kinderne dagen lang og tilføre en ungdommelig glød til dit ansigt.

109,00 kr.
Bestseller
Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

199,00 kr.

Isntree - Sensitive Balancing Bubble Foam

En mild rens som styrker hudbarrieren og afrenser huden på en skånsom måde. Specielt for dennne rens er dens indhold af det patenterede kompleks Derma-Clera, hvilket vil dulme irritation, tilføre fugt og styrke hudbarrieren.

169,00 kr.