Peripera

Peripera - Ink The Airy Velvet Stick


En intenst pigmenteret og blød matte læbestift i flere forskellige farver fra den perfekte nude til den perfekte røde læbestift.

139,00 kr.

Farvevalg
Beskrivelse

En intenst pigmenteret og blød matte læbestift i flere forskellige farver fra den perfekte nude til den perfekte røde læbestift. Airy velvet, som læbestiften hedder, beskriver bedst denne specielle formular, som er let på læberne og utrolig blød og behagelig. Teksturen minder om en skumfidus og læbestiften indeholder derfor også ekstrakt fra stokrose, bedre kendt som skumfidiusplanten. Skumfidusplanten har antiinflamatoriske og heelende effekter, som bidrager til bløde og sunde læber under brug.
Den bløde konsistens skaber et soft matte finish og hjælper til at udglatte læberne ved at minimere synligheden af linjer og tørre plamager. Læbestiften kommer deruodver i en luksuriøs mat indpakning i samme farve som selve læbestiften.

 

Vejledning til brug
Tip
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Signe 10-04-2021

Har denne i to farver; warmy red & emotionel red. Syntes farverne er rigtig gode, der er godt pay-off, den holder længe og så føles den dejlig blød når det påføres.
Plejede at bruge peripera airy ink velvet meget da jeg boede i Asien, så har virkelig manglet en dansk side som solgt dem, er rigtig glad for jeg fandt dem her. Stift udgaven kan stærk anbefales !

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Rom&nd - Glasting Water Gloss

En high-shine gloss med en let glitter, der giver en plumbing effekt for mere voluminøse læber.

119,00 kr.

Peripera - Ink Thin Thin Pencil Liner

En eyeliner, der altid er klar til brug og sikre et perfekt og præcist resultat.

79,00 kr.

Peripera - Ink Airy Velvet Tint

Et unikt læbeprodukt, der har en helt specielt let og silkeblød, næsten velouragtigt konsistens, der er højt pigmenteret og behagelig på læberne.

119,00 kr.