GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Øjenmasker

(7 produkter)

Øjenmasker er små masker, der skal ligge under øjet, som giver fugt og afhjælper hævelse, fine linjer og mørke rande. Disse små øjenmasker er pakket med nærende og fugtgivende ingredienser, og er dejlig kølende at have på.

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til dig, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:

Mizon - Gold Snail Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker baseret på snegleslim, 24 karat guld og peptider. Disse fugtgivende og nærende anti-age ingredienser sørger for at opstramme huden omkring øjnene samt formindske mørke rande og fine linjer.

179,00 kr.
Bestseller
Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmaske med guld, der både lysner mørke rande under øjnene og mindsker tegn på træthed.

119,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmasker som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

139,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Ekslusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

199,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask

Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

149,00 kr.

Etude House - Collagen Eye Patch

En øjenmaske der har en fugtgivende og opstrammende effekt, og med det samme giver det sarte område omkring øjnene en masse næring.

11,00 kr.

Det er ligesom en mini-spa oplevelse derhjemme, og efterfølgende er øjenområdet opstrammet og fyldt med fugt.

I udlandet er øjenmasker kendt under navnet "eye patches" og øjenmasker er ekstremt populære i bla. USA.

Øjenmaskerne er typisk lavet af et materiale som hedder hydrogel, hvilket er en fugtgivende gel som indeholder forskellige egenskaber, alt efter hvilken øjenmasker du vælger.

Vi har mange forskellige slags øjenmasker, som er baseret på forskellige ingredienser. En af vores mest populære øjenmasker er Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch. De er baseret på guld, grøn te og sneglesekret (altså snegleslim). Dette er nogle ingredienser som går ind og fugter, opstrammer og formindsker mørke rander.

Øjenmasker er perfekt til dig, som gerne vil ligne en som er udhvilet og har masser af overskud, selv på de dage, hvor det ikke er tilfældet. Et par øjenmasker skal kun sidde på i 15-20 min, så derfor passer også godt ind i en travl hverdag hvor du stadig gerne vil stresse af og forkæle dig selv.

Hvis du vil døjer med mørke rander eller fugtmangel under øjnene, kan det være en god idé også at investere i en god øjencreme. Selv om at øjenmasker i sig selv er meget fugtgivende, er det rigtigt effektivt også at bruge en øjencreme sammen med øjenmaskerne. En øjencreme sidder på huden i længere tid, og kan arbejde natten over.

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Tilmeld nyhedsbrev