Cosrx

Cosrx - Advanced Snail Hydrogel Eye Patch


En fugtgivende øjenmaske, der formindsker fine linjer og mørke rander. Disse øjenmasker fra Cosrx vil med deres indhold af snegleslim og niacinamid, formindske aldringstegn, tilføre fugt og give en friskere udstråling. 

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende øjenmaske, der formindsker fine linjer og mørke rander. Disse øjenmasker fra Cosrx vil med deres indhold af snegleslim og niacinamid, formindske aldringstegn, tilføre fugt og give en friskere udstråling. 

Snegleslim er en ingrediens, der er blevet meget populær i hudpleje indenfor de seneste år. Det skyldes de mange gode egenskaber. Snegleslim er kendt for både at have anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også for at reparere og hele bumser, akne-ar og skader på huden. Niacinamid kan hjælpe med at formindske pigmentpletter, akne-ar, tør hud, fine linjer og mørke rander.

Advanced Snail Hydrogel Eye Patch er især velegnet til dig, der ønsker at tilføre noget selvforkælelse til din hudplejerutine.

Øjenmaskerne er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone, parfume og æteriske olier.

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Alberte 06-07-2021

Det er sådan set en okay eye patch, men synes den har en super skør form (der er nogle meget store, og nogle meget små) og synes at den er ret dyr ift. hvad man får. Det er mest bare som at smøre en hvilken som helst hydrerende serum under øjnene.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid

En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

199,00 kr.

Cosrx - AC Collection Blemish Spot Clearing Serum

Et reparerende og beroligende serum, som er udviklet specielt til meget sensitiv og uren hud. Dette serum vil hjælpe dig med at formindske urenheder og rødme i huden samtidig med at det styrker din hud.

249,00 kr.

Cosrx - AC Calming Solution Body Cleanser

En eksfolierende kropsrens/bodywash, som vil formindske akne og tilstoppede porer på kroppen. Samtidig går den ind og beroliger rødme og forfiner hudteksturen, så du får en glattere hud.

199,00 kr.