Petitfee

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask


Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ny lancering fra det populære brand Petitfee, er disse øjenmasker som indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein. Disse masker giver derfor masser af fugt og glød til øjenområdet og har en opstrammende anti-age effekt. Samtidig vil du opleve en øjeblikkelig kølende og afslappende effekt efter brug af disse øjenmasker.

Agave Cooling Hydrogel Eye Mask sørger for at holde huden omkring øjnene sund og næret samtidig med at formindske tegn på træthed, som fx. mørke rande.

Agave Cooling Hydrogel Eye Mask er fri for æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En fuktgivande och uppstramande ögonmask som förebygger fina linjer, ålderstecken och mörka ringar.

119,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En exklusiv sheet-mask baserad på hydrogelmaterial som innehåller ”5 Blue Complex”. Det är en ingredienskomplex som består av agave, blåbär, spirulina, aubergine och koffein.

29,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionell ögonmask som både ljusnar upp mörka ringar under ögonen samtidigt som den hjälper huden med att hålla sig stram och fast runt ögonen.

139,00 kr.