Petitfee

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask


Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ny lancering fra det populære brand Petitfee, er disse øjenmasker som indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein. Disse masker giver derfor masser af fugt og glød til øjenområdet og har en opstrammende anti-age effekt. Samtidig vil du opleve en øjeblikkelig kølende og afslappende effekt efter brug af disse øjenmasker.

Agave Cooling Hydrogel Eye Mask sørger for at holde huden omkring øjnene sund og næret samtidig med at formindske tegn på træthed, som fx. mørke rande.

Agave Cooling Hydrogel Eye Mask er fri for æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: H 04-11-2021

Oversæt til Dansk
Dem är dem bästa som jag testat
har dem ibland när jag sover eller
också på morgonen när jag vaknat
måste säga att dessa patches är nästan dem enda som som inte irriterat ögonen eller huden. Så dessa patches får helt klart 5 stjärnor

Af: Anette 17-06-2021

Det her er den første gang jeg prøver øjenmasker, så jeg har ikke så mange andre at sammenligne med.
Men disse øjenpads er virkelig skønne på varme dage, pm morgenen når jeg ikke har sovet nok - og sådan bare helt generelt, når man bare har brug for en opfriskende fornemmelse under øjnene.
De køler huden og er fugtgivende. Men jeg tror, at går man specifikt efter et solidt fugtboost skal man vælge nogle med det formål, der indeholder fx hyaluronsyre.

Disse øjenmasker får dog kun 4 stjerner, fordi de er dødsvære at tage op af beholderen og der ikke er nogen dims til det. Det betyder, at de små slippery sataner får hak og ridser og små stykker revet af kanten, når jeg tager dem op, og det scorer sgu ikke rigtigt nogen point hos mig... Måske det ville være en ide, at sælge en lille dims til det som individuel vare?

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch lysner mørke rander under øjnene og mindsker tegn på træthed.

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmaske med guld, der både lysner mørke rander under øjnene og mindsker tegn på træthed.

119,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En eksklusiv sheet-maske, baseret på hydrogel materiale, som indeholder ”5 blue complex”. Det er et ingredienskompleks bestående af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

29,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Eksklusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

199,00 kr.