Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Black Tea Time Reverse Eye Patch


En fugtgivende og nærende hydrogel øjenmaske, der giver en luksuriøse og hjemmespa oplevelse med dens kølende og beroligende effekt på huden.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende hydrogel øjenmaske, der giver en luksuriøse og hjemmespa oplevelse med dens kølende og beroligende effekt på huden. 

Black Tea Time Reverse Eye Patch er baseret på fermenteret sort te-ekstrakt, der beslytter mod fine linjer og pigmentpletter. Sort te anvendes ofte i hudpleje grundet de beroligende egenskaber og høje indhold af antioxidanter. Disse antioxidanter beskytter huden mod tidlig aldring, og har derfor gode anti-age egenskaber. Derudover indeholder disse eye patches lav-molekylær kollagen, vitaminer og sort bønne ekstrakt, der sammen tilfører næring til huden. 

Derudover finder du seks typer af hyaluronsyre og ceremider på ingredienslisten, der booster fugtniveauet omkring øjnene og hjælper med at forsegle fugten ind i huden. Disse forebygger fugttab og holder dine øjne fugtmættet dagen lang.

Sidst indeholder eye patchen også ris-ekstrakt og Niacinamid. Ris indeholder en høj koncentration af aminosyrer og Vitamin E, der er fugtgivende og giver huden en glød. Indholdet af Niacinamid bidrager formindskning af fine linjer samt har lysnenfr egenskaber, der også kan hjælpe med behandling af mørke rander.

Black Tea Time Reverse Eye Patch er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Toner

Denne toner er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.