GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Øjencreme

(7 produkter)

Huden er tyndest omkring øjnene, og derfor er det er også det første sted, hvor smilerynker, tørhedslinjer og senere aldersbetingede rynker vises tydeligst. En øjencreme går ind og beskytter det sarte område omkring øjnene. Og dermed også nedsætte aldringsprocessen og formindske sorte rande og poser.
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der fugter og udglatter rynker og fine linjer. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

129,00 kr.
Bestseller
Innisfree - Jeju Orchid Eye Cream

Innisfree - Jeju Orchid Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme, der forebygger og behandler fine linjer og rynker, samtidig med at gøre huden glat og blød. Velegnet til alle hudtyper.

289,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

249,00 kr.

It’s Skin - Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream

En øjencreme med et højt indhold af hyaluronsyre, som er en ingrediens der trækker fugt til huden, så du opnår en langvarig fugt

129,00 kr.

Secret Key - Starting Treatment Eye Cream Rose Edition

En lækker øjencreme som forebygger og formindsker rynker og fine linjer omkring øjenområdet samt lysner mørke rander.

119,00 kr.

Etude House - Moistfull Collagen Eye Cream

En skøn og tyk øjencreme der fugter og giver næring til den sarte hud rundt om øjnene. Har gode anti-age egenskaber og er af den grund især velegnet til moden hud, men kan bruges af alle hudtyper.

179,00 kr.

Nature Republic - California Aloe Vera 74 Cooling Eye Serum

En øjenserum, der er baseret på aloe vera, som køler og fugter den delikate hud under øjnene. Velegnet til alle hudtyper.

119,00 kr.

Det er yderst vigtigt, at du får fugtet og plejet området omkring dine øjne hver dag - også gerne med solbeskyttelse!

Da øjencremen ofte er mere rig end ansigtscreme, behøver du ikke ret meget af gangen. For det første da området er småt, men også da concealer og foundation (eller hvad du nu bruger) vil sætte sig i cremen i stedet for at lægge sig pænt på huden. Så brug kun lidt ad gangen og dup forsigtigt under øjet og hele vejen rundt på siderne. Giv øjencremen et øjeblik til at trænge ind. 

En anden god ide er at tage en øjenmaske på en gang imellem. Det er også med til at mindske sorte rande, poser og rynker under øjnene. Og så er det forøvrigt også dejligt, bare at ligge 15 minutter og slappe af :-)

En øjencreme er virkelig en god investering mod de fine rynker, mørke rande samt poser under øjnene. Og det er aldrig for tidligt at gå i gang. 

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Tilmeld nyhedsbrev