Øjencreme

(21 produkter)

En øjencreme er en god investering, da huden er tyndest omkring øjnene, og derfor er det er også det første sted, hvor smilerynker og tørhedslinjer vises tydeligst. En øjencreme går ind og beskytter det sarte område omkring øjnene. Og så kan øjencremer af god kvalitet også nedsætte aldringsprocessen og formindske sorte rande og poser.
Vi har mange forskellige øjencremer, og er du i tvivl om, hvilken øjencreme der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:

Koreansk pakkekalender m. full-size, rejsestørrelser og sheet-masker

Kan købes fra søndag den 20. september kl. 10. Pakkekalenderen er fyldt med luksuriøs koreansk hudpleje og skønhedsprodukter - fullsize, rejsestørrelser samt sheet-masker. I den 24. december er der en ekstra stor overraskelse :-)

Ikke på lager
599,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.

Mizon - Snail Repair Eye Cream (tube)

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber.

79,00 kr.

Isntree - TW-Real Eye Cream

En nærende øjencreme der tilfører fugt til huden og forebygger fine linjer. TW-Real Eye Cream tilfører din hud en høj mængde af koncentrerede ingredienser der vil forebygge og formindske fine linjer, blandt andet EGF og hele 61% Bifida Ferment Lysate.

169,00 kr.

Mizon - Only One Eye Cream For Face

En udglattende og nærende øjencreme der forebygger fine linjer og aldringstegn i ansigtet. Denne øjencreme er lavet til, at den også anvendes andre steder i ansigtet, hvor man ønsker fine linjer udglattet - fx. rundt om munden eller mellem øjenbrynene.

89,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Time Reverse Eye Cream

En udglattende og nærende øjencreme der formindsker fine linjer og forebygger aldringstegn ved øjenomgivelserne. Øjencremen tilfører din hud en symfoni af effektive anti-age ingredienser samtidig med at den fugter og blødgør huden.

259,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.

Purito - Centella Green Level Eye Cream

En udglattende øjencreme med anti-age egenskaber der forebygger fine linjer ved øjenomgivelserne. Øjencremen tilfører din hud foryngende og udglattende ingredienser med dens indhold af 49% centella asiatica og forskellige elementer af peptider.

149,00 kr.

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (20 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstrammer rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

279,00 kr.

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (5 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstrammer rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

79,00 kr.
Bestseller
Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstrammer rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

349,00 kr.

iUNIK - Propolis Vitamin Eye Cream

En multifunktionel øjencreme med anti-age egenskaber der vil forebygge fine linjer, mørke rande og tab af elasticitet i øjenomgivelserne.

159,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Peptide Eye Cream

En let øjencreme med dobbelt-effekt, idét at den både formindsker mørke rander og hævelse, samtidig med at den forebygger og udvisker fine linjer omkring øjenområdet.

259,00 kr.

Heimish - Marine Care Eye Cream

En fugtgivende anti-age øjencreme der forebygger fine linjer og aldringstegn. Marine Care Eye Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede anti-age ingredienser til at opstramme huden

244,00 kr.

Innisfree - Jeju Orchid Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme, der forebygger og behandler fine linjer og rynker, samtidig med at gøre huden glat og blød.

289,00 kr.

Secret Key - Starting Treatment Eye Cream Rose Edition

En lækker øjencreme som forebygger og formindsker rynker og fine linjer omkring øjenområdet samt lysner mørke rande.

119,00 kr.

Aromatica - Rose Absolute Eye Cream

En vegansk og antioxidant-rig øjencreme som hjælper med at beskytte mod rynker og fine linjer. Øjencremen er baseret på et overflod af økologiske ingredienser, fx. bulgarsk rosenolie.

189,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt. Øjencremen indeholder fermenterede ingredienser, hvilket er ingredienser som kan gå dybere ned i hudlagene

229,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream (10 g.)

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

69,00 kr.

Innisfree - Green Tea Seed Eye & Face Ball

En let og kølende grøn-te serum i en roller-ball applikator som kan bruges i hele ansigtet til at formindske trætte øjne og livløs hud.

248,75 kr.

Etude House - Moistfull Collagen Eye Cream

En skøn og tyk øjencreme der fugter og giver næring til den sarte hud rundt om øjnene. Har gode anti-age egenskaber og er af den grund især velegnet til moden hud, men kan bruges af alle aldre.

212,58 kr.

Det er vigtigt, at du får fugtet og plejet området omkring dine øjne hver dag med en form for øjencreme - også gerne med solbeskyttelse!

Da øjencremer ofte er mere rig og nærende end ansigtscreme, behøver du ikke ret meget øjencreme af gangen. For det første da området er småt, men også da concealer og foundation (eller hvad du nu bruger) vil sætte sig i cremen i stedet for at lægge sig pænt på huden, hvis der bruges for meget. Så brug kun lidt ad gangen og dup forsigtigt under øjet og hele vejen rundt på siderne. Øjencremer skal have et øjeblik til at trænge ind. Dog kan du godt slippe afsted med at putte en smule mere øjencreme på om aftenen. 

En anden god ide er at tage en øjenmaske på en gang imellem. Det er også med til at mindske mørke rander, poser og rynker under øjnene. Og så er det forøvrigt også dejligt, bare at ligge 15 minutter og slappe af. Øjencremer har dog den fordel, at det går hurtigt og kræver minimal tid. Øjencreme kan nemlig påføres hver dag, også flere gange om dagen, så derfor får man en langsigtet virkning, hvor øjenmaskerne er en her-og-nu løsning til dine øjenproblemer. 

Øjencremer er virkelig en god investering mod de fine rynker, mørke rande samt poser under øjnene. Og det er aldrig for tidligt at gå i gang. Mange tror fejlagtigt at man først skal begynde med øjencremer, når man kommer op i alderen. Dette er dog en stor misforståelse. Jo tidligere du går i gang med en øjencreme, jo bedre muligheder har du også for at forebygger rynker, fine linjer og slap hud omkring øjnene. Som ung kan du starte ud med en lidt lettere øjencreme, som fx. Mizon - Snail Repair Eye Cream. Denne øjencreme er god til alle aldre, men har samtidig en let konsistens, så den hurtigt tørrer ind. Med den lette konsistens, som øjencremen har, er det også let at ligge make-up ovenpå. Her gør øjencremen det, at den forbereder din hud til make-up, så din concealer/foundation kommer til at ligge endnu mere naturligt.

Hvis du har passeret en alder, hvor de små fine linjer allerede er meget synlige, har vi heldigvis flere øjencremer med en udglattende effekt. Øjencremer som er lavet specielt til at udglatte fine linjer indeholder ofte mange aktive ingredienser, ligesom denne anti-age øjencreme fra Swanicoco ved navnet Fermentation Peptine Eye Care Cream. Det er aldrig for tidligt at begynde med gode øjencremer. 

Er du i tvivl om, hvilken øjencreme der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd. Vi har mange forskellige øjencremer, og kan helt sikkert finde en øjencreme, som passer til lige netop dig. 

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan også finde øjencremer med specifikke aktive ingredienser. I vores kategorier "Ingredienser" kan du finde en øjencreme med lige netop den eller de aktive ingredienser, som du gerne vil have. En øjencreme med for eksempel EGF vil udglatte fine linjer, i mens at en øjencreme Centella Asiatica vil formindske rødme og irritation. Du kan også finde en øjencreme med både snegleslim og grøn te. Derfor er der et væld af muligheder for at få en dejlig øjencreme.