Øjencreme

(33 produkter)

En øjencreme er en god investering, da huden er tyndest omkring øjnene. Derfor er det også det første sted, hvor smilerynker og tørhedslinjer vises tydeligst. En øjencreme beskytter det sarte område omkring øjnene, og så kan øjencremer af god kvalitet også nedsætte aldringsprocessen samt formindske sorte rander og poser.
Vi har mange forskellige øjencremer, og er du i tvivl om, hvilken øjencreme der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Pris
Pris:

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream

En øjencreme fra Frudia som er baseret på granatæble, der tilfører din hud fugt og forebygger fine linjer.

189,00 kr.

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Butter

En fugtgivende og nærende øjencreme, der både tilfører fugt til din tynde hud rundt om øjnene samt er beskyttende og forebyggende mod fine linjer

299,00 kr.

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel

En effektiv øjengel, der formindsker mørke rande og hævelse samt er beskyttende mod frie radikaler.

299,00 kr.

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.
Bestseller
 Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (5 ml.) 25% rabat

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (5 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

79,00 kr.
59,00 kr.
 Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (20 ml.) 29% rabat

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (20 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

279,00 kr.
199,00 kr.
Bestseller
Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream 20% rabat

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (30 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

349,00 kr.
279,00 kr.

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (45 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

329,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.

Mizon - Snail Repair Eye Cream (tube)

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber.

79,00 kr.

Isntree - TW-Real Eye Cream

En nærende øjencreme der tilfører fugt til huden og forebygger fine linjer. TW-Real Eye Cream tilfører din hud en høj mængde af koncentrerede ingredienser der vil forebygge og formindske fine linjer, blandt andet EGF og hele 61% Bifida Ferment Lysate.

169,00 kr.

iUNIK - Propolis Vitamin Eye Cream

En multifunktionel øjencreme med anti-age egenskaber der vil forebygge fine linjer, mørke rande og tab af elasticitet i øjenomgivelserne.

159,00 kr.
The Plant Base - Time Stop Peptide Eye Cream 20% rabat

The Plant Base - Time Stop Peptide Eye Cream

En udglattende anti-age øjencreme som er fuld af opstrammende peptider. Denne øjencreme tilfører fugt og nyt liv til øjenområdet med dens indhold af 36% rose-ekstrakt og 10% honning, som vil gå ind og overbringe antioxidanter til området.

139,00 kr.
111,20 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.

Mizon - Only One Eye Cream For Face

En udglattende og nærende øjencreme der forebygger fine linjer og aldringstegn i ansigtet. Denne øjencreme er lavet til, at den også anvendes andre steder i ansigtet, hvor man ønsker fine linjer udglattet - fx. rundt om munden eller mellem øjenbrynene.

Ikke på lager
89,00 kr.

Huxley - Eye Cream; Concentrate on

En fugtgivende øjencreme som forebygger fine linjer og tør hud omkring øjnene. Med dens naturlige ekstrakter vil huden omkring øjnene blive styrket.

349,00 kr.

Purito - Centella Green Level Eye Cream

En udglattende øjencreme med anti-age egenskaber der forebygger fine linjer ved øjenomgivelserne. Øjencremen tilfører din hud foryngende og udglattende ingredienser med dens indhold af 49% centella asiatica og forskellige elementer af peptider.

149,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Eye Cream

En øjencreme udviklet specielt til at behandle og forebygge fine linjer og mørke rande under øjnene. Øjencremen er baseret på snegleslim og bigift, som har en fugtgivende og udglattende effekt på huden.

229,00 kr.

Petitfee - PEP-Tightening Eye Cream

En opkvikkende og linjeudglattende øjencreme med koffein-ekstrakt og peptider. Med den fugtgivende formular vil denne øjencreme tilføre fugt og næring til øjenområdet.

149,00 kr.

Goodal - Green Tangerine Vita C Dark Circle Eye Cream

En anti-age øjencreme, der formindsker mørke rander og fine linjer. Denne øjencreme fra Goodal vil med dens indhold af grøn manderin ekstrakt og niacinamid lysne mørke rander og formindske aldringstegn.

249,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

En fugtgivende og nærende øjencreme der lysner mørke rande og forebygger fine linjer. Øjencremen er baseret på lakridsvand og lakridsekstrakt, hvilket har lysnende egenskaber.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Time Reverse Eye Cream

En udglattende og nærende øjencreme der formindsker fine linjer og forebygger aldringstegn ved øjenomgivelserne. Øjencremen tilfører din hud en symfoni af effektive anti-age ingredienser samtidig med at den fugter og blødgør huden.

249,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Peptide Eye Cream

En let øjencreme med dobbelt-effekt, idét at den både formindsker mørke rander og hævelse, samtidig med at den forebygger og udvisker fine linjer omkring øjenområdet.

259,00 kr.

Heimish - Marine Care Eye Cream

En fugtgivende anti-age øjencreme der forebygger fine linjer og aldringstegn. Marine Care Eye Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede anti-age ingredienser til at opstramme huden

244,00 kr.

Innisfree - Jeju Orchid Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme, der forebygger og behandler fine linjer og rynker, samtidig med at gøre huden glat og blød.

289,00 kr.

Secret Key - Starting Treatment Eye Cream Rose Edition

En lækker øjencreme som forebygger og formindsker rynker og fine linjer omkring øjenområdet samt lysner mørke rande.

119,00 kr.

Aromatica - Rose Absolute Eye Cream

En vegansk og antioxidant-rig øjencreme som hjælper med at beskytte mod rynker og fine linjer. Øjencremen er baseret på et overflod af økologiske ingredienser, fx. bulgarsk rosenolie.

189,00 kr.

Innisfree Wrinkle Science Eye Cream

En anti-age øjencreme, der udglatter og opstrammer den sensitive hud rundt om øjnene. Denne øjencreme vil med dens indhold af juju omega olie og fermenteret tangekstrakt forbedre hudens elasticitet og formindske aldringstegn.

379,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt. Øjencremen indeholder fermenterede ingredienser, hvilket er ingredienser som kan gå dybere ned i hudlagene.

229,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream (10 g.)

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

69,00 kr.

Det er vigtigt, at du får fugtet og plejet området omkring dine øjne hver dag. Anvend en form for øjencreme, helst en med solbeskyttelse!

Da øjencremer ofte er mere rig og nærende end ansigtscreme, behøver du ikke bruge ret meget øjencreme ad gangen. Dette er der flere grunde til. For det første er området småt, og for det andet, hvis du anvender for meget øjencreme vil din makeup under øjet sætte sig i cremen i stedet for at lægge sig pænt på huden. Så brug kun lidt ad gangen og dup forsigtigt under øjet og hele vejen rundt på siderne. Øjencremer skal have et øjeblik til at trænge ind. Dog kan du godt slippe af sted med at putte en smule mere øjencreme på om aftenen. 

Et andet tip til mørke rander, poser og rynker under øjnene er at bruge en øjenmaske en gang imellem. Øjenmaskerne er både effektive og afslappende, og så er det bare rigtig dejligt at ligge i 15 minutter og slappe af, mens maskerne virker. Øjencremer har dog den fordel, at det går hurtigt og kræver minimal tid. Øjencreme kan nemlig påføres hver dag, også flere gange om dagen. Derfor giver øjencreme en mere langsigtet virkning, hvorimod øjenmaskerne er en her-og-nu løsning til dine øjenproblemer. 

Øjencremer er virkelig en god investering mod de fine rynker, mørke rande samt poser under øjnene. Og det er aldrig for tidligt at gå i gang. Mange tror fejlagtigt, at man først skal begynde med øjencremer, når man kommer op i alderen. Dette er dog en stor misforståelse. Jo tidligere du går i gang med en øjencreme, jo bedre muligheder har du også for at forebygger rynker, fine linjer og slap hud omkring øjnene. Som ung kan du starte ud med en lidt lettere øjencreme, som fx Mizon - Snail Repair Eye Cream. Denne øjencreme er god til alle aldre, men har samtidig en let konsistens, så den hurtigt tørrer ind. Med den lette konsistens, som øjencremen har, er det også let at lægge makeup ovenpå. Her gør øjencremen det, at den forbereder din hud til makeup, så din concealer/foundation kommer til at ligge endnu mere naturligt.

Hvis du har passeret en alder, hvor de små fine linjer allerede er meget synlige, har vi heldigvis flere øjencremer med en udglattende effekt. Øjencremer som er lavet specielt til at udglatte fine linjer indeholder ofte mange aktive ingredienser, ligesom denne anti-age øjencreme fra Swanicoco ved navnet Fermentation Peptine Eye Care Cream. Det er aldrig for tidligt at begynde med gode øjencremer. 

Er du i tvivl om, hvilken øjencreme der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd. Vi har mange forskellige øjencremer, og kan helt sikkert finde en øjencreme, som passer til lige netop dig. 

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan også finde øjencremer med specifikke aktive ingredienser. I vores kategorier "Ingredienser" kan du finde en øjencreme med lige netop den eller de aktive ingredienser, som du gerne vil have. En øjencreme med for eksempel EGF vil udglatte fine linjer, i mens at en øjencreme Centella Asiatica vil formindske rødme og irritation. Du kan også finde en øjencreme med både snegleslim og grøn te. Derfor er der et væld af muligheder for at få en dejlig øjencreme.