Mizon

Mizon - Snail Repair Eye Cream (tube)


En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

Øjencremen indeholder B3 vitamin, der lysner mørke rande og fugter huden omkring øjnene, så man får en hud, der ser yngre ud. Samtidig giver den øjenområdet et boost af næring og gør overfladen silkeblød.

Snail Repair Eye Cream indeholder også eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer og generelle aldringstegn. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Snail Repair Eye Cream er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende alkohol og sulfater. 

 

15 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

Den eneste øjencreme som mine sensitive øjne kan tolerere. Mine øjne løber i vand hele tiden og huden under bliver derfor meget tør. Nogen øjencremer kan derfor svie meget når man putter dem på. Det gør denne ikke. Den fugter huden omkring øjenne så godt!

Af: Mette H 22-04-2021

Jeg bruger kun denne øjencreme i perioder, idet den kan være lidt udtørrende for min hud
Jeg har sensitiv / kombinations hud og det varierer derfor i perioder med hvilke produkter min hud har brug for.
Jeg syntes denne øjencreme er god, men den er ikke den helt rigtige til min hud.

Af: Jeanette Leube 16-08-2020

Virker umiddelbart til at virker. Synes mine linier omkring øjnene, ser glattere ud. Dog er den ikke nær så blød, som jeg normalt forventer af en øjencreme. Dog trænger den super hurtigt ind i huden.

Af: Tenna 19-05-2020

Drøj i brug, ingen nævneværdig duft, dejligt at det er en tube, let i konsistens. Dog ingen effekt på fine linjer hos mig

Af: Caroline 16-05-2020

Rigtig god til prisen øjencreme
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.

Mizon - Gold Snail Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker baseret på snegleslim, 24 karat guld og peptider. Disse fugtgivende og nærende anti-age ingredienser sørger for at opstramme huden omkring øjnene samt formindske mørke rande og fine linjer.

179,00 kr.