Swanicoco

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (20 ml.)


En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

Lager status

Produktet er på lager

279,00 kr. 199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også øjeblikkeligt behandle poser under øjnene og mørke rande. Med dens utal af priser kan anmelderne ikke tage fejl - øjencremen er i en klasse for sig selv.

Fermentation Peptine Eye Care Cream er baseret på milde, men effektive og fugtgivende ingredienser. Den indeholder ingen parfume, og i stedet kan man finde et overflod af effektive anti-age ingredienser på ingredienslisten. En af stjerneingredienserne er peptider, hvilket er en naturlig ingrediens som booster collagen produktionen i huden. Collagen er et naturligt opstrammende stof i huden, som man mister med alderen.

På ingredienslisten finder man også EGF, hvilket er et naturligt protein i kroppen. EGF tilfører en opstrammende anti-age effekt samtidig med at det fornyer og beskytter huden.

Alt i alt er det en utrolig effektiv anti-age øjencreme som behandler fine linjer, rynker, poser og mørke rander samtidig med at tilføre en delikat fugt.

Fermentation Peptine Eye Care Cream er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

20 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lene 27-07-2021

Jeg ville så gerne kunne lide øjencremen - men det kan jeg ikke. Den svider, når jeg bruger den på huden omkring øjnene, hvilket undrer mig, da jeg ikke ellers har sensitiv hud (har faktisk tænkt på, om jeg har fået en creme, der er fejlproduceret). Jeg kan ikke se nogen som helst forskel på huden omkring øjnene. Efter mange uger, hvor jeg udholdt svien, brugte jeg den i stedet på armene. Alt i alt spild af penge for mig, desværre.

Af: Rebecca Andersen 11-04-2021

En dejlig øjencreme, som opstrammer huden og mindsker de fine linjer. Har en dejlig duft.
Bruger den i min aftenrutine.

Af: Birgitte Thygesen 10-04-2021

Øjencremen har en skøn konsistens og efterlader huden godt opstrammet. Jeg har tendens til mørke rander under øjnene og ved kontinuerlig brug syner de ikke så tydelige. Virker kølende på huden, når den påsmøres

Af: Henriette 10-04-2021

I en alder af 55 er der tydelige alderstegn. Den her øjencreme afhjælper hævelser, strammer op, fugter mv. Kan se hvis jeg ikke bruger den i en periode (rynker/poser u. øjnene). Har brugt den flere gange og har endnu ikke fundet en øjencreme, der er lige så god.

Af: Gurli Mundbjerg Kristoffersen 03-03-2021

Den bedste øjencreme jeg har prøvet. Allerede efter 14 dages brug kan jeg se, at de fine linjer under øjnene er blevet mindre synlige. Helt sikkert en jeg bestiller igen.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Fermentation Eye Cream

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt. Øjencremen indeholder fermenterede ingredienser, hvilket er ingredienser som kan gå dybere ned i hudlagene.

229,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Peptide Eye Cream

En let øjencreme med dobbelt-effekt, idét at den både formindsker mørke rander og hævelse, samtidig med at den forebygger og udvisker fine linjer omkring øjenområdet.

259,00 kr.
Bestseller
 Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (5 ml.) 25% rabat

Swanicoco - Fermentation Peptine Eye Care Cream (5 ml.)

En symfoni af grundig forskning og ingredienser fra naturen har skabt en af de mest effektive øjencremer, når det kommer til at udglatte og opstramme rynker og fine linjer. Øjencremen vil samtidig også behandle poser under øjnene og mørke rande.

79,00 kr.
59,00 kr.