Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm


En effektiv rensebalm, der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv rensebalsam, der ubesværet fjerner makeup, solcreme, overskydende talg (olie) og snavs uden at udtørre huden. Denne rensebalsam er en ny version af Beauty of Joseon's Radiance Cleansing Balm, dens formel og emballage er lavet fri for parfume og æteriske olier. Den opgraderede emballage har også betydet, at den nu kommer i en 100 ml spand og vil bevare sin konsistens i spanden.

I ingredienslisten finder du forskellige naturlige ingredienser, der bruges i traditionel koreansk urtemedicin. Rensebalsamen indeholder risvand. I mange århundreder, især i Asien, er ris blevet brugt til at pleje huden. Ris indeholder en høj koncentration af aminosyrer og E-vitamin, som giver huden fugt og glans. Derudover har forskning vist, at ris kan have antiinflammatoriske virkninger på huden, hvilket mindsker irritation og rødme.

Radiance Cleansing Balm kan bruges af alle hudtyper, der ønsker en rensebalsam, der ikke udtørrer eller irriterer huden. På grund af den sorbet-lignende tekstur kan rensebalsamen nemt masseres ind.

Rensemidlet er fri for kunstige parfumer, æteriske olier, parabener, sulfater, silikoner og udtørrende alkohol, som også er kompatibel med følsomme hudtyper.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette 26-05-2022

Jeg har prøvet lidt forskellige rensebalms gennem tiden. Der er meget forskel på, hvor "fedtet" (næret) huden føles bagefter, når den er renset af, og hvordan den spiller sammen med min vandbaserede rens.
Jeg har igennem et stykke tid benyttet en anden rensebalm i fast form fra Puynkang Yul, som er til uren og sart hud, og derfor var det interessant at teste begge to inden jeg anmeldte ovenstående.
Det bedste ved den, er helt klart, at den ikke efterlader huden med en fedtet fornemmelse efter brug.

Ydermere indeholder den hverken parfume eller æteriske olier som mange andre på markedet gør, hvilket er et KÆMPE plus, når man har sart rosacea-hud! Olier, der bliver på huden er nemlig ikke alt for godt til sådan en hud. Men denne her er bare god og den har en fin lille ske, så man kan tage produktet med op.
Til gengæld er det ærgerligt, at det indledende plastiklåg som man skal skrue toppen af for at fjerne, ikke kan lægges ovenpå/indeni, så spatelen kan ligge uden kontakt med massen, hvis den skal med i tasken. Det er ikke helt gennemtænkt. Man kunne med fordel lave et ekstra indlæg i dåsens låg, lidt ligesom de der compact pudderdåser, hvor børsten ligger under spejlet og ovenpå, adskilt fra pudderet i sin egen beholder. Det ville være smart, at spatelen i denne rens kunne være sådan et sted, men det er nok bare mig ;-)

Til gengæld er jeg vild med at låget ikke skal skrues på/af + at den i brug ikke slører mit syn, som nogle har tendens til bagefter, da olierne sidder i øjenvipperne. Det er ret træls, især som kontaktlinebruger.

Derudover er den nem at fordele, er duftløs og gør det den skal. Intet mere og intet mindre.
Den er alt i alt den bedste rensebalm jeg kan få fingre i, og jeg forudser at det bliver et kultprodukt blandt k-beauty entuasiaster - hvis den da ikke allerede er det i forvejen!

Af: Emmy Mohamad 01-05-2022

Den er god til at fjerne makeup eller/og solcreme. Min tørre og sensitive hud bliver ikke udtørret, og den efterlader heller ikke en hinde/film på huden. Dejlig!

Af: Jane 11-10-2021

Virkelig den bedste rense balm. Fjerner alt make-up super let og nensomt ved mine øjne.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Calming Serum: Green Tea + Panthenol

Et beroligende serum, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører fugt. Dette serum vil, med dets indhold af grøn te, panthenol, centella asiatica og artemisia ekstrakt, berolige din hud og tilføre den fugt og antioxidanter.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske, der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.