Celimax

Celimax - Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil (20 ml.)


En let renseolie, der effektivt fjerner solcreme, makeup, snavs og urenheder. Denne renseolie er særligt formuleret til at fjerne urenheder og overskydende sebum (olie), uden at irritere eller udtørre huden.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let renseolie, der effektivt fjerner solcreme, makeup, snavs og urenheder. Denne renseolie er særligt formuleret til at fjerne urenheder og overskydende sebum (olie), uden at irritere eller udtørre huden.

På ingredienslisten finder du blandt andet jojoba olie. Jojoba olie er rig på fedtsyrer, som har vist sig at øge hudens evne til at genoprette sig selv. Dette gør at jojoba olie virker beroligende på huden og formindsker rødme. Derudover har jojoba olie anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket kan være med til at formindske urenheder.

Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil er især velegnet til dig, der ønsker at formindske urenheder. 

Renseolien er fri for parabener, udtørrende sulfater, silikone og parfume.

 

20 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Toner (20 ml.)

En beroligende toner med en effektiv blanding af planteekstrakter som balancerer og fugter huden. Toneren er perfekt til dig med fedtet og kombineret hud, da den kontrollerer hudens olieproduktion og forebygger tilstoppede porer.

39,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence (20 ml.)

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

39,00 kr.