Heimish

Heimish - All Clean Balm (7 ml.)


En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Rensen er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

29,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Rensen, som er en rejsestørrelse, er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus, og efter brug vil huden føles mere ensartet og fugtet. Den er både paraben- og parfumefri og indeholder desuden ingen ingredienser fra dyr, og er derfor vegansk.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når den kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får makeup af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

 

7 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebekka L. 01-09-2020

Jeg fik denne med som gave i mit første køb her på siden og jeg må sige jeg er imponeret over den. Den er virkelig lækker at bruge og selvom der faktisk kun var 7mL i pakken, kunne den nemt række til 4-5 rens af huden. Den har en frisk duft, der forsvinder når man vasker den af igen. Jeg er vild med at den først er fast og så bliver flydende når man varmer den op i hænderne. Min hud føles renset i dybden, men ikke udtørret som min hud ofte bliver efter en rens.
Når jeg løber tør af den anden olie-rens jeg har, køber jeg klart denne i den store udgave °\(^▿^)/°

Af: Christina 08-06-2020

Virkelig lækker rens. Super nem at påføre, og afrenser solcreme og vandfast mascara, uden problemer. Svier ikke i øjnene og lægger sig ikke som en fedtet overflade bagefter. Perfekt at kunne afprøve produktet i en lille format til kun 29,- før man investere i den store.

Af: Louise 30-04-2020

Da denne rens er et must i min renseroutine om aftenen, er det skønt, at man også kan få den i en lille størrelse, der lige passer til et par dage hjemmefra. Huden føles dejligt ren efter brug. Produktet lugter en lille smule af Teatree Oil, hvilket giver en frisk fornemmelse.
Jeg har også købt denne i stor størrelse, så jeg kan altid nemt påfylde, hvis jeg løber tør.

Af: Theresa 24-07-2019

Dejligt, at kunne få et af sine yndlingsprodukter med i håndbagagen. Denne olierens vil jeg nødigt undvære i min renserutine om aftenen. Super god også til at fjerne makeup.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.

Benton - Aloe BHA Skin Toner (30 ml.)

En populær skintonic der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Fedtet og kombineret hud vil have gavn af denne toner, især hvis du oplever urenheder eller hudorme.

49,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.