Pyunkang Yul

Pyunkang yul - Deep Clear Cleansing Balm


En let oliebaseret rens, der øjeblikkeligt fjerner make-up, solcreme samt skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let oliebaseret rens, der øjeblikkeligt fjerner make-up, solcreme samtidig skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Deep Clear Cleansing Balm indeholder grøn te-frø olie, som har er rig af vitaminer, der er med til at regulere produktionen af sebum (olie). Samt er ingrediensen nærende for din hud og er derfor særligt kompatibel for den fedtet hudtype. 

Derudover indeholder denne balm også Tea tree og Centella Asiatica ekstrakter, som er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber og dulmer rødme.

Denne balm har en sorbet-lignende konsistens, der omdannes til en olie i kontakt med din hud og vand, og efterlader ikke huden udtørrende.

Deep Clear Cleansing Balm er fri for æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette 26-05-2022

God performance til en god pris!
Det er faktisk det vigtigste i denne her krukke, når man putter den i kurven. Den gør det den skal og huden er ikke alt for fedtet bagefter. Den er tværtimod dejlig blød uden at føles stram.
Jeg har brugt den i lidt over en måned nu, og hver gang jeg har været til fitness. Det er en rigtig fornuftig rensebalm, som passer godt til de fleste hudtyper, og den har fungeret upåklageligt som ekstra rens efter sport. Der er ingen efterladt "fedtethed" på huden, der bliver fin og blød efter rens.
Derudover er dåsen af plastik, og kan tåle at blive tabt på fliserne (hermed testet IRL, og den fik ikke ALT for meget i stykker....)
Førhen brugte jeg Mizons Cica rens (den grønne bøtte) og den var altså for fedtet. Denne her var et dejligt alternativ, som ikke efterlod fedt i øjenvipperne og sløret syn. Thumbs up!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Calming Moisture Barrier Cream

En mild fugtighedscreme som formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Cremen er baseret på hud-beroligende ingredienser, blandt andet ekstrakter fra urten Centella Asiatica og tea tree.

149,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Mask Pack

En beroligende sheet maske, der mindsker rødme og irriteret hud. Samtidig tilfører den fugt uden at føles tung.

24,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Moisture Repair Balm

En fugtgivende og beroligende balm, der tilfører huden næring og giver en ungdommelig glød.

139,00 kr.