Benton

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream (15 ml.)


En fugtgivende creme, som med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnår en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

Lager status

Produktet er på lager

29,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnår en mere ensartet og glødende hud.

Snail Bee High Content Steam Cream er lavet ud fra en vanddamps-metode, der gør ingredienserne mere effektive, og derved sikrer den kølende, fugtgivende og opstrammende effekt.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater. 

 

15 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel 30 ml.

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

49,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream (10 g.)

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

69,00 kr.