Cosrx

Cosrx - Propolis Light Cream (15 ml.)


En let creme med hele 65% propolis. Propolis har et højt indhold af antioxidanter, hvilket giver en sund og glat hud samtidig med at tilføre anti-age egenskaber.

Lager status

Produktet er på lager

69,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let creme med hele 65% propolis som er en ingrediens der er kendt for dens lange række af gode egenskaber. Propolis har et højt indhold af antioxidanter, hvilket giver en sund og glat hud samtidig med at tilføre anti-age egenskaber. Samtidig er propolis anti-inflammatorisk, så cremen vil også formindske og forebygge rødme og urenheder.

Den lette, gel-konsistens gør, at cremen absorberes øjeblikkeligt af huden og ikke efterlader nogen fedtet overflade. De nærende ingredienser giver en strålende hud med en naturlig glød, der ligner at den kommer indefra.

Er fri for parfume, æteriske olier, silikone, parabener, sulfater og udtørrende alkohol. 

15 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

5 gratis sheet-masker 100% rabat

5 gratis sheet-masker

193,00 kr.
0,00 kr.

Cosrx - Hydrium Watery Toner (50 ml.)

En återfuktande toner som minskar torr och uttorkad hud. Tonern tillför djup fukt till din hud med sitt innehåll av 6 olika sorters hyaluronsyra.

69,00 kr.

Purito - Galacto Niacin 97 Power Essence

Ett anti-age och reparerande serum/essens med 92% fermenterat galactomyces och 5% niacinamid, vilket minskar pigmentfläckar, fina linjer, stora porer, rodnad, akneärr och orenheter.

229,00 kr.