Frudia

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream (10 g.)


En nærende og fugtgivende hudcreme, der med sit indhold af 63 % granatæble tilfører din hud fugt.

Lager status

Produktet er på lager

59,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende hudcreme, der med sit indhold af 63 % granatæble tilfører fugt til din hud. Yderligere er granatæble naturligt rig på antioxidanter der vil forebygge fine linjer og pigmentpletter. 

Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner Cream indeholder 63 % granatæble, som er rig på polyphenol og indeholder fibre samt Vitamin C og Vitamin K.

Derudover indeholder denne hudcreme også Glycerin, som hjælper huden med at holde et stabilt fugtniveau. Glycerin blødgør huden og forebygger tør hud og fugtmangel. 

Hudcremen indeholder også Adenosine, som er en foryngrende ingrediens, der både forebygger samt behandler aldringstegn.   

Efter kontinuerligt brug af Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream vil du opleve at din hud bliver mere fugtmættet, glødende og mere ensartet.

Pomegranate Nutri-Moisturizing Creamer fri for parabener, sulfater og udørrende alkohol.

 

10 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Son & Park - Beauty Water 60 ml.

Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

54,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 72 timer. Cremen indeholder 69% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

239,00 kr.

Hanskin - Real Complexion Hyaluron Moisture Cream

En fugtgivende og udglattende creme der formindsker dehydreret hud, fine linjer og tør hud. Cremen tilfører din hud intensiv fugt og glød med dens indhold af forskellige slags hyaluronsyrere og planteekstrakter.

329,00 kr.