AXIS-Y

AXIS-Y - Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser


En mild rensegel der effektivt fjerner skidt, snavs og makeuprester. Med quinoaekstrakt, der indeholder aminosyrer og vitaminer, genopfriskes huden og får en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild gelérens der effektivt fjerner skidt, snavs og makeuprester. Med Quinoa Ekstrakt, der indeholder aminosyrer og vitaminer, genopfriskes huden og får en ungdommelig glød.

Centella Asiatica og grøn te beroliger huden og renser effektivt. Rensen efterlader hudens overflade renset og på samme tid blød.

Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser er uden kunstige farvestoffer, silikone, mineralske olier, kunstig parfume og parabener. Er vegansk og ikke testet på dyr.

180 ml.

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette 28-12-2021

Denne rens afløste den rens jeg havde købt fra ISNTREE med hyalyrunsyre, som har været helt vildt god til den sarte hud jeg døjer med. Derfor var jeg meget spændt på, hvorvidt denne rens kunne finde på at tørre min hud ud, og om den var for kraftig til mit ansigt. Efter kun kort tids brug kan jeg sige, at den måske tager en lille smule mere fat end renden fra ISNTREE - men min hud er blød og ren efter jeg har brugt den om morgenen i badet. Jeg kan godt mærke forskel på de to rense-produkter, og har man tendens til tørre hudpartier hud skal man bruge ISNTREE's uparfumerede hyaluronsyre-rens, men jeg synes denne her gele gør dit job perfekt uden at genere min sarte, kombinerede rosacea-hud hud med tendens til urenheder.
Den renser huden effektivt og helt uden parfume. Den dufter ikke ret meget, og man kan sagtens mærke quinoaen gå ind og give masser af fugt til huden. Ti tommelfingre op herfra, du kan sagtens bruge den hvis du døjer med sensitiv hud, eller rosacea, hvor daglig, effektiv og mild rens 2 gange om dagen er helt essentiel for sund hud.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol-gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

199,00 kr.

AXIS-Y - Dark Spot Correcting Glow Serum

FORUDBESTILLING leveres midt i september måned - Et serum med 5% niacinamid, hvilket minimerer store porer og reducerer olieproduktion, giver en ensartet hudtone og tilfører glød til en trist hud. Den populære ingrediens er også med til at forebygge tidlige aldringstegn og beskytte hudens naturlige barriere.

199,00 kr.

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm

En effektiv rensebalm, der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

189,00 kr.