Bestseller

Cosrx

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser


En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

114,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let ansigtsrens der renser både make-up samt skidt og snavs væk fra huden. Med dens lave pH værdi vil rensen hjælpe med at vedligeholde hudens optimale pH og beskytte huden mod ydre irritation.

Low pH Good Morning Gel Cleanser tilfører din hud forskellige botaniske ingredienser som vil efterlade din hud mildt fugtet efter afrensning.

Rensen er velegnet til alle aldre, og derfor er den også det oplagte valg, hvis du bare skal have dig en god ansigtsrens. Den kan bruges både morgen og aften. 

Med rensens indhold af tea-tree ekstrakt vil den formindske rødme og have en rensende effekt på huden.

Rensen er fri for parabener, alkohol og sulfater. Rensen er også vegansk og er ikke testet på dyr.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Betina Thy Dich 11-04-2021

Denne ansigtsrens er lidt af en klassiker! Den renser godt i dybden men på en super mild måde, jeg har ret sensitiv/kombineret hud og min hud har kun reageret godt på den - og så er den oven i købet billig og holder længe!

Af: Mie 10-04-2021

Har intet dårligt at sige om denne! Billig og god til sensitiv hud

Af: Cirkeline 10-04-2021

Fantastisk cleanser! Den renser huden godt og holder udbrud nede, men helt uden den strippende fornemmelse.

Af: Hannah Bang 10-04-2021

Perfekt cleanser med dejlig, mild duft. Bruger den i badet, og efterlader huden blød og fugtet.

Af: Sophia 10-04-2021

Har tør hud så det er mere en fejlkøb fra min side af, men den efterlod min hud stram og tør. Kan stadig bruge den som en cleanser af og til, dog ikke som en daglig cleanser :(
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm (120 ml.)

Heimish - All Clean Balm (120 ml.)

All Clean Balm är en oljerengöring som omedelbart rengör tungt och vattenfast smink samtidigt som den tar bort smuts och orenheter från huden efter en lång dag. Heimish - All Clean Balm är baserad på naturliga ingredienser som till exempel sheasmör och citrus.

169,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Innehåller 92% filtrerat snigelslem som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age egenskaper som jämnar ut rynkor och fina linjer men också för att den snabbt reparerar och helar finnar, akneärr och skador i huden.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Dessa finnplåster är små tunna klistermärken som du lägger över finnen som drar ut bakterier och orenheter. Nästa morgon vaknar du med en finne som är betydligt mindre samtidigt som du undviker akneärr eftersom du inte börjat klämma på den.

48,00 kr.