Hada Labo - Gokujyun Hyaluronic Acid Face Foam


En fugtgivende og mild ansigtsrens der fjerner overskydende skidt, make-up og olie fra huden, uden at tørre huden ud. Rensen tilfører din hud fugt og glød med dens indhold af hyaluronsyre.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

134,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og mild ansigtsrens der fjerner overskydende skidt, make-up og olie fra huden, uden at tørre huden ud.

Gokujyun Hyaluronic Acid Face Foam tilfører din hud fugt og glød med dens indhold af hyaluronsyre.

Ansigtsrensen er meget mild og kan bruges af alle hudtyper.

På den korte ingrediensliste finder man hyaluronsyre, hvilket er en ingrediens som øger hudens naturlige optagelse af fugt. Derfor vil du ikke stå tilbage med en tør og irriteret hud efter rensning af ansigtet, men derimod en fin og ren hud.

Ansigtsrensen er fri for parfume, alkohol, sulfater og silikone.

 

160 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Nina 31-05-2020

Helt klart en af mine yndlings og kan varmt anbefale den til tør hud. Den efterlader mit ansigt rent, men ikke til det punkt hvor mit ansigt føles som sahara ørkenen. Super mild på huden også er den godt skummet når den pumpes ud, så man ikke selv skal arbejde med produktet i hånden først. Love it!!

Af: Hanne 24-05-2020

En dejlig mild rens til min meget følsomme hud med rosacia.

Af: Anna-Maria K. 17-05-2020

Med hjælpen fra Katrine fik jeg lavet en rutine til min rosacea og denne skum var en af produkterne som hun anbefalede. Hele rutinen har virket godt, men ved ikke om det er lige denne som har gjort en forskel. Den renser ihvertfal min hud meget blidt.

Af: Tenna 16-05-2020

Kommer ud som meget luftig skum, lidt for lufrig til min smag. Og så er det som om den efterlader en hinde på min hud.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Hada Labo - Gokujyun Hyaluronic Acid Hydrating Milk

En fugtgivende og let fugt-lotion der formindsker tør og dehydreret hud. Gokujyun Hyaluronic Acid Hydrating Milk tilfører din hud en stor mængde af intensiv fugt med dens indhold af 3 forskellige slags hyaluronsyre.

Ikke på lager
189,00 kr.

Hada Labo - Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion

En fugtgivende og tyk toner der behandler tør og dehydreret samt forebygger irritation. Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion tilfører din hud en stor mængde af intensiv fugt med dens indhold af 3 forskellige slags hyaluronsyre.

189,00 kr.

Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask

En sovemaske/natcreme der er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere. God til alle slags hudtyper, også sensitiv, da den ikke indeholder parfume.

189,00 kr.