Mizon

Mizon - Snail Repairing Foam Cleanser


En rens baseret på snegleslim som dybderenser huden. Rensen er effektiv til at fjerne overskydende skidt, olie og rester af make-up.

Lager status

Produktet er på lager

69,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En rens baseret på snegleslim som dybderenser huden. Rensen er effektiv til at fjerne overskydende skidt, olie og rester af make-up.

Den dybderensende effekt efterlader din hud helt ren, men uden at du føler dig udtørret. Dette er grundet de nærende ingredienser som fx. papaya ekstrakt og grøn te.

Snail Repairing Foam Cleanser fra Mizon er især velegnet til dig med fedtet og kombineret hud.

Er fri for parabener, æteriske olier, udtørrende sulfater og silikone.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mette H 22-04-2021

En pragtfuld foam cleanser!
Som andre har skrevet, så er den meget drøj i brug, man skal ikke bruge mere end svarende til en stor ært til hele ansigtet, den skummer ikke så meget, bliver mere som en creme men den er fantastisk.
Min hud føles mega ren efter brug og den har en mildt opstrammende effekt alene, inden jeg bruger resten af Snail repair serien.
Jeg kan anbefale at prøve denne ansigtsrens.

Af: Benedicte 11-04-2021

En fantastisk god cleanser! Min hud er meget sensitiv, og tåler ingenting men netop denne cleanser er så mild at jeg kunne se positive forandringer allerede efter en uge. ????????

Af: Caroline 10-04-2021

Min favorit cleanser! Den er drøj i brug, dufter mildt og rent, og jeg har så lækker blød, ren hud efter brug.

Af: Louise 29-09-2020

Er fantastisk drøj i brug. Man skal bruge mindre end en ærts størrelse til hele ansigtet, og huden føles dejlig ren og klar til næste trin i hudplejerutinen. Desuden dufter den behageligt uden at være overvældende.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Mizon - Gold Snail Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker baseret på snegleslim, 24 karat guld og peptider. Disse fugtgivende og nærende anti-age ingredienser sørger for at opstramme huden omkring øjnene samt formindske mørke rande og fine linjer.

179,00 kr.