Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Acne Facial Cleanser


Denne rens er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul som effektivt men mildt behandler urenheder og akne.

Lager status

Produktet er på lager

74,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Denne rens er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul.

Produkterne er baseret på milde, men effektive ingredienser, der fjerner bakterierne, der er skyld i akne og uren hud.

Produktet forebygger overskydende olie/shine og fjerner skidt og døde hudceller fra porerne. Desuden har den anti-bakterielle-og anti-inflammatoriske egenskaber, så den afhjælper både bakterier, men også inflammationen i huden.

Acne Facial Cleanser er fri for parfume, parabener, æteriske olier, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol. 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Marie 24-06-2021

For mig er det her virkelig en god rens. Jeg bruger den efter en oliebaseret rens. Jeg har ikke acne, men døjer med rødme (over kinderne) og har let til tilstoppede porer. Denne rens peeler min hud på en meget blid måde, og den har faktisk mod forventning hjulpet på min rødme også. Den bliver min nye faste second cleanse :-)

Af: Dorthe 18-10-2020

Super god rens til uren hud og er tilmed ret mild, så den udtørrer ikke huden. Og så er den billig

Af: Isabella 21-09-2020

anbefales

Af: Rosa 04-05-2020

Viiiildt god eksfolierende rens! Helt basic og mild samtidigt med nærende ingrediens sammensætning. Har ikke selv akne, men er stadig glad for den til at holde mindre urenheder nede, og ellers kan man bare bruge den som en ikke-eksfolierende rens ved at skylle efter med det samme (eksfolianten virker bedst hvis man lader det sidde i et par minutter). Og så er prisen perfekt hihi

Af: Thomas 14-04-2019

God og effektiv rens, der har mindsket min acne meget. Let at have med i sportstasken og bruge i badet.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Toner

Denne toner er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Cream

Denne creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

109,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.