WellDerma - Cleansing Fish


En sonisk (vibrerende) ansigtsbørste som med sine bløde silikonebørster dybderenser din hud, så du efter afrensning står tilbage med en endnu blødere, glattere og mere silkeagtig hud. Dette vil tage din hudplejerutine til nye højder og give dig resultater, som du ikke før har opnået med en ordinær rense-rutine.

349,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sonisk (vibrerende) ansigtsbørste som med sine bløde silikonebørster dybderenser din hud, så du efter afrensning står tilbage med en endnu blødere, glattere og mere silkeagtig hud.

Denne dybderensende ansigtsbørste vil fjerne skidt og olie fra dine porer endnu mere effektivt, end du kan gøre det med hænderne. Dette vil tage din hudplejerutine til nye højder og give dig resultater, som du ikke før har opnået med en ordinær rense-rutine.

Med de forskellige vibrationsstyrker kan du selv beslutte, hvilken effekt som din ansigtsbørste skal have. På de højeste intensiteter vil børsten fjerne døde hudceller, forebygge urenheder og afrense make-up rester. Derudover vil store porer synligt formindskes og overskydende olie fra huden vil blive fjernet. På de lavere intensiteter giver børsten en mildere rens, samtidig med at den sætter gang i blodcirkulationen. Dette vil efterlade din hud frisk, fastere og med en ungdommelig glød.

Ansigtsbørsten er vandtæt, og kan derfor både bruges inde i badet eller foran håndvasken. Den kan bruges lige så ofte, som du har lyst til - hvad end det er hver dag eller bare en gang om ugen, for at forkæle dig selv lidt ekstra.

Efter kontinuerligt brug af denne rensebørste vil du opleve at have en endnu glattere, blødere og renere hud. Du får nemlig gennemrenset din hud, uden at fjerne alt det naturlige fugt fra din hud.
I den modsatte ende af ansigtsbørsten er der en gua-sha. Dette er et massage-redskab til huden, som du kan bruge til at forebygge fine linjer og give et naturligt ansigtsløft.

Silikone-materialet på ansigtsbørsten gør, at børsten hurtigt tørrer efter brug, hvorved at man forebygger bakterie-opbygning.

Denne ansigtsbørste kan bruges af alle aldre og hudtyper. Kører på genopladelige batterier. Batterier, oplader og manual medfølger i pakken.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

WellDerma - Face Lifting Pad

Et massage-værktøj som konturerer ansigtet og giver mulighed for at løsne muskulaturen i ansigtet. Samtidig giver værktøjet en effektiv lymfedrænage, hvilket fremmer fjernelse af ophobet væske i ansigtet, så du får en slankere og mere defineret ansigtsstruktur.

189,00 kr.

WellDerma - Magic Cleaning Cookie (3 stk.)

Nu kan du rense make-up og skidt af din hud uden brug af andet end denne rense-”cookie”. Det eneste du skal gøre er at gøre den våd med vand, og derefter kan den fjerne både make-up, overskydende olie samt skidt.

129,00 kr.

Mizon - All In One Snail Repair Cream (15 g.)

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

59,00 kr.