Serum

(177 produkter)

En serum er et meget koncentreret produkt, som har et højt indhold af aktive ingredienser, der typisk går ind og behandler et specifikt problem. De aktive ingredienser har for det meste en meget højere koncentration, end du f.eks. vil finde i din dagcreme.

Serum kan bruges seperat i en hudplejerutine eller kombineres med flere forkskellige. Det kan du gøre, hvis du ønsker at målrette to forskellige udfordringer i din hud. 

Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv til os og få et godt råd.

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Pris
Pris:

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.

Millford - Vita A & Collagen Rich Serum

En effektiv Vitamin A serum med 0,27% Retinyl Palmitate, som minimerer fine linjer og beskytter huden mod tab af elasticitet. Denne serum vil tilføre en masse fugt til din hud og efterlade huden med en ungdommelig glød.

289,00 kr.

Millford - Deep Hydrating Daily Serum

En dybt fugtgivende serum, der formindsker tør og dehydreret hud. Serummet styrker hudbarrieren, hvilket forebygger fugttab i løbet af dagen.

249,00 kr.
Koreansk hudpleje-Sidmool - Fast Turn Over Rebuilding Concentrate hjælper på Fine linjer og rynker , Bumser og urenheder , Store porer , Akne ar , Ujævn hudtekstur , Pigmentpletter og uens hudtone , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød 20% rabat

Sidmool - Fast Turn Over Rebuilding Concentrate

En alt-i-en serum med 5% Niacinamid, 5% AHA(Glykolsyre) og 0,5% BHA (salicylsyre). Denne silkebløde serum vil formindske urenheder, store porer, fine linjer, pigmentpletter, akne-ar og ujævn hudtekstur.

189,00 kr.
151,20 kr.
Koreansk hudpleje-Sidmool - Dr. Troub Skin Returning Niaten Serum hjælper på Rødme , Fine linjer og rynker , Bumser og urenheder , Akne ar , Ujævn hudtekstur , Pigmentpletter og uens hudtone , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød 20% rabat

Sidmool - Dr. Troub Skin Returning Niaten Serum

En reparerende og dulmende serum specielt udviklet til udsat, irriteret og sensitiv hud. Udover at være god til at dulme symptomerne fra sensitiv hud vil denne serum også formindske ujævn hudtone, urenheder, akne-ar, pigmentpletter og aldringstegn.

289,00 kr.
231,20 kr.
Koreansk hudpleje-Sidmool - Alpha Whitening Power Ampoule hjælper på Rødme , Fine linjer og rynker , Akne ar , Ujævn hudtekstur , Pigmentpletter og uens hudtone , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød 20% rabat

Sidmool - Alpha Whitening Power Ampoule

En innovativ serum som hurtigt formindsker pigmentpletter, akne-ar og uens hudtone, så du får en glattere og mere ensartet hud. Serummen er baseret på en meget effektiv sammensætning af alpha-arburtin, niacinamid og milde former for Vitamin C.

229,00 kr.
183,20 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Cica Ampoule

En beroligende serum der formindsker irritation, rødme og urenheder og tilfører huden fugt. Samtidig vil denne serum reducere overproduktion af sebum (olie).

149,00 kr.

Muldream - Vegan Clear Skin AHA PHA Ampoule

Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af AHA og PHA rense dine porer og forbedre din hudtekstur. Samtidig vil serummen tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

149,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Vita Ampoule

En fugtgivende serum der udjævner din hudtone, så din hud fremstår mere ensartet. Samtidig vil serummen formindske fine linjer og rynker og give en ungdommelig glød.

Ikke på lager
149,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Hyaluron Ampoule

Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af hele 11 forskellige slags hyaluronsyre samt forskellige botaniske ekstrakter tilføre din hud en stor mængde fugt uden at føles tung eller efterlade en klistret fornemmelse.

149,00 kr.

Muldream - Deep Calming Serum Aloe & Spirulina

En beroligende og plejende serum, der behandler irriteret og blussende hud. Denne serum af Muldream tilfører nærende og plejende ingredienser, som har en kølende og beroligende effekt på huden

159,00 kr.

Muldream - Turn Over Intensive Serum Niacinamide & Peptide

En effektiv anti-age serum, der har en udglattende effekt grundet indholdet af Peptider og Niacinamid, som formindsker samt forebygger aldringstegn og fine linjer. Denne serum af Muldream kan anvendes af alle hudtyper og -tilstande, grundet dens milde og nærende ingredienser.

159,00 kr.

Muldream - Deep Repair Serum Ceramide NP & Hyaluronic Acid

En dybt fugtgivende og helende serum, der arbejder på at formindske aldringstegn og fine linjer. Denne serum fra Muldream fokuserer på at behandle tør og dehydreret hud.

159,00 kr.

Dr. Oracle - Artemisia Ultra Calming Serum

En fugtgivende serum der hjælper med at berolige irriteret og tør hud og giver huden en smuk glød.

199,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Mizon - Peptide 500

En opstrammende anti-age serum med en let og silkeagtig følelse på huden. Denne serum er baseret på den effektive anti-age ingrediens peptide. Peptider vil opstramme, udglatte og fugte din hud så du får en mere ungdommelig udstråling.

229,00 kr.

Mizon - Collagen 100 Serum

En anti-age serum med hele 90% marine-kollagen, som er en ingrediens der går ind og opstrammer huden og forebygger aldringstegn.

189,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Acid 100 Serum

En effektiv serum med hyaluronsyre som giver huden et boost af fugt og glød. Du opnår en silkeblød og glat hud samt en langvarende fugtgivende effekt.

169,00 kr.

Mizon - Night Repair Seruming Ampoule

En reparerende anti-age serum baseret på niacinamid, hyaluronsyre og aloe vera. Denne fugtgivende serum vil tilføre din hud en ungdommelig glød og samtidig hjælpe med at reparere rødme.

199,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Serum

En beroligende og helende serum, der dulmer irritation og rødme samtidig med at den efterlader huden kølet og fugtet.

189,00 kr.

Mizon - Ampoule Set of Five

Et sæt med 5 af Mizons serummer i rejsestørrelser. Disse serummer hjælper hver især med forskellige hud-udfordringer. Hver rejsestørrelse indeholder 9,3 ml., så du har mulighed for at afprøve dem og finde din nye favorit serum.

229,00 kr.

One Thing - Centella Asiatica Serum

En plejende og fugtgivende serum, der formindsker rødme, inflammation og dehydreret hud mens den styrker hudbarrieren. Serummen vil efterlade din hud med en fornyet og sund glød.

139,00 kr.

One Thing - Tangerine Serum

En multifunktionel serum, der både plejer huden, tilfører antioxidanter og behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Serummen vil også forebygge aldringstegn og fine linjer.

139,00 kr.

One Thing - Green Tea Serum

En effektiv antioxidant serum, der beskytter huden mod irritation og forebygger fine linjer. Denne serum kan også formindske rødme, irritation og bumser.

139,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Serum

En plejende og beroligende serum, der kan formindske tør og irriteret hud. Serummen sørger for at pleje din hudbarriere.

139,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum Plus

En let serum der indeholder bi-gift og 70% snegle-sekret. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

239,00 kr.
Bestseller
koreansk hudpleje-Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum hjælper på Tør hud , Fine linjer og rynker , Bumser og urenheder , Store porer , Akne ar , Ujævn hudtekstur , Uens hudtone , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

En luksuriøs og fugtgivende serum som gør huden glødende og ungdommelig med dens høje indhold af aktive ingredienser som arbejder på hudens overflade. Er baseret på 3% Vitamin C samt hyaluronsyre og 75% galactomyces.

229,00 kr.
Bestseller
koreansk hudpleje-Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum Light

Denne serum fra Some By Mi indeholder hele 89% bumse-beroligende ingredienser, der vil berolige og styrke irriteret hud.

199,00 kr.

Some By Mi - Snail Truecica Miracle Repair Serum

En helende, opstrammende og reparerende serum baseret på Some By Mi’s egen Snail Truecica™ teknik.

239,00 kr.

Hvordan bruger jeg et serum?

Serum bruges efter din essens, når denne er tørret ind. Et serum er let og leverer hurtigt aktive ingredienser til huden. Prøv at tænke på et serum som et hemmeligt våben mod forskellige hudproblemer.

Du påfører serummet med hænderne ved at dryppe 2-4 dråber i din hånd, fordele det i begge hænder og duppe det forsigtigt ind i ansigtet. Det er vigtigt at anvende en fugtighedscreme eller ansigtscreme efter at have påført et serum. På denne måde forsegler man serummet og dens fordele for huden. 

Et serum er noget, som alle aldre og alle hudtyper kan drage stor fordel af at integrere i deres rutine. Et serum kan nemlig hjælpe med at behandle en lang række af forskellige hudtilstande. Der findes mange forskellige serummer til forskellige hudtilstande og hudproblemer, som de kan hjælpe med at bekæmpe. Herunder kan du se nogle af vores anbefalinger af serummer til bestemte hudproblemer. 

Hvis du mangler et serum til tør hud:

iUNIK - Beta Glucan Power Moisture Serum

The Plant Base - Quesera Ceramide

Her er et par af vores favorit serummer til moden hud (anti-age):

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

Her er et par af vores favorit serummer til at formindske pigmentpletter/akne-ar:

Mizon - AHA 8% Peeling Serum

Neogen - Real Vita C Serum

Her er et par af vores favorit serummer til at formindske urenheder og store porer:

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Isntree - Spot Saver Mugwort Ampoule

Her er et par af vores favorit serummer til at formindske rødme og svækekt hud:

Keep Cool - Soothe Bamboo Serum

Purito - Galacto Niacin 97 Power Essence

 

Er du i tvivl om, hvilket serum, der er bedst til din hud, så skriv til os og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb (dog ikke på nedsatte varer), som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper og hudtilstande og se, hvilke koreanske hudplejeprodukter, der passer til hvilken hudtype og hudtilstand.