AMPLE:N - Peptide Shot Ampoule


Et effektivt anti-age serum, der behandler fine linjer, aldringstegn samt tilfører din hud intens fugt.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et effektivt anti-age serum, der behandler fine linjer, aldringstegn samt tilfører din hud intens fugt.

Peptide Shot Ampoule er baseret på 3 slags peptider (Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4 (patenteret), Palmitoyl Oligopeptide), der hjælper med at genoprette elasticitet og giver en ungdommelig glød. Peptider fungerer ved at stimulere hudens produktion af kollagen, som er det protein, der holder huden spændstig og ungdommelig. Peptider blødgør din hud og har en opstrammende egenskab på rynker og fine linjer.

Derudover indeholder dette serum Glycolic Acid (AHA) og Lactic Acid (AHA), som er en eksfolierende frugtsyre, der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelse. Dette resulterer i, at hudens overflade bliver mindre ujævn, og at urenheder/pigmentpletter/akne-ar og solskader formindskes. Derudover indeholder serummet Niacinamid, Panthenol og Adenosin, som ydermere er foryngrende ingredienser, der hjælper på behandling af aldringstegn. 

Grundet de foryngrende ingredienser, er serummet især kompatibel med moden hud, samt uren og problem hud.

Efter kontinuerligt brug af Peptide Shot Ampoule, vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtekstur og -tone, mere spændstig, og har en ungdommelig glød. 

Peptide Shot Ampoule er fri for æteriske olier, parabener og sulfater.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

AMPLE:N - Hyaluron Shot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din huds fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at den forebygger irritation og rødme.

139,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Light Ampoule

Et koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Dette serum har en let konsistens, så det ikke efterlader en fedtet overflade.

179,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud.

169,00 kr.