GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Aromatica - Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum

En fugtgivende og nærende serum som hjælper din hud med at genopbygge en sund fugtbarriere. Denne serum er lavet specielt til dig med tør, dehydreret og sensitiv hud som har brug for et boost af intensiv fugt.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Moden

 

Produktet er

En fugtgivende og nærende serum som hjælper din hud med at genopbygge en sund fugtbarriere. Denne serum er lavet specielt til dig med tør, dehydreret og sensitiv hud som har brug for et boost af intensiv fugt.

Efter brug af denne serum vil din hud føles blød, elastisk og fugtmættet og din fugtbarriere vil være et skridt nærmere dens optimale tilstand.

Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum er baseret på hyaluronsyre og madecassoside, hvilket begge er naturlige ingredienser som formindsker sensitiv hud og går ind og binder fugt i huden.

Med dens indhold af ProVitamin B5, Panthenol, vil du over tid opleve en generel forbedring af din huds sundhed og en klar glød.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

Der tages 1-2 pump af serum i håndfladerne, som derefter duppes ind i huden. Når serummen er absorberet, fortsættes til næste skridt i din hudplejerutine.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum ➞ Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Propanediol, Panthenol, Polyglyceryl-3 methylglucose Distearate, Caprylic/capric triglyceride, Triethyl citrate, Octyldodecanol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Butylene glycol, Viola mandshurica flower extract, Gardenia florida fruit extract, Glyceryl glucoside, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Stearic acid, Sodium lauroyl glutamate, Limnanthes alba seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Ethylhexylglycerin, Verbena officinalis extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Chamomilla recutita flower extract, Sodium hyaluronate crosspolymer, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed hyaluronic acid, Hyaluronic acid, Sclerotium gum, Pentylene glycol, Madecassoside, Tamarindus indica seed polysaccharide

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Aromatica - Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum

Af: Marie Doyle 17-11-2019

Skøn serum, hvor jeg ret hurtigt kunne se resultat i fht. til min hud. Nu er jeg løbet tør, OG JEG MANGLER DEN!!

Af: Kristina Brylle 21-07-2019

Virkelig fantastisk serum, som hjælper med at genopbygge en ødelagt fugtbarrie i huden, som hos mig skyldes eksemen Rosacea.
Jeg bruger denne serum både morgen og aften, i perioder hvor min hud er virkelig tør, sensitiv og rødmende.
Den hjælper hurtigt til at huden "falder til ro" føles mindre stram og tør, den afhjælper rødme, og er i de perioder en fantastisk life saver.
Jeg kan anbefale den til alt, fra tør, sart og sensitiv hud, til hud med eksem.

Af: Emilia Hilfen 25-05-2019

Meget fugtgivende og har formindsket noget af min rødme i huden. Serummen holder virkelig længe, jeg har brugt den i 2 måneder nu og den er endnu ikke halv tom

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Aromatica - Lively SuperBrite™ Vita Serum

En fugtgivende serum, som giver en synlig glød og en formindskelse af uens hudtone, fx solskader, pigmentpletter eller akne-ar. Serummen indeholder et Vitamin Complex med vitamin B1, B2, B6, C, H og K, hvilket bidrager til en anti-age effekt og en mere ensartet hudtone.

169,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

249,00 kr.

Aromatica - Lively SuperBarrier™ Hyaluronic Acid Toner

En toner baseret på hyaluronsyre, som er en ingrediens der tiltrækker sin egen vægt i vand x 1000. Dette gør at den tilfører en dyb og langtidsholdbar fugt til huden som dermed får optimeret sin vand-balance.

139,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev