Benton - Snail Bee Ultimate Serum


En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift.

Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød. Snegle-sekret er en ingrediens der er kendt for dens evne til at hele huden, gøre akne-ar mindre synlige og forebygge rynker og fine linjer. Bi-gift går også under navnet ”naturens botox” og får huden til at øge sin kollagen produktion, som vil forebygge aldringstegn og give huden en ungdommelig glød.

På ingredienslisten finder man også niacinamid(vitamin B3), aloe vera, tea tree, grøn te, BHA og hyaluronsyre.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Kristina Brylle 22-07-2019

Super lækker serum der trænger hurtig ind i huden. Min hud bliver gennemfugtet, mere ensartet, og så har den virkelig hjulpet overraskende meget, på godt nok de få rynker jeg har/havde.
Denne serum er helt sikkert en af mine favoritter.

Af: Ane 15-02-2019

Minder en del om cosrx’s snail essence, men er langt mere drøj i konsistensen. Det kræver et par sekunder før serummet er trængt ind, men som sagt, a little goes a long way. Vil anbefale den til tør/kombineret hud især i vinter halvåret.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnår en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

159,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence Tilbud

Benton - Snail Bee High Content Essence

En lækker essens, der passer til alle hudtyper, som giver huden et glat og ensartet udseende, grundet dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.