Frudia

Frudia - Green Grape Pore Control Serum


En serum fra Frudia der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer forebygger og behandler store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr. 151,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En serum fra Frudia der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer forebygger og behandler store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Denne serum indeholder hele 81% ekstrakt fra grønne vindruer, som effektivt går ind og hjælper med at stabilisere balancen mellem olie og fugt i huden, således at fugtbalancen genoprettes og huden fremstår mindre fedtet. Indholdet af Panthenol har både anti-inflammatoriske og helende effekt på huden og tilfører desuden fugtgivende egenskaber.

Yderligere finder du Vitamin E på ingredienslisten, som tilfører fugt samt er nærende.

Serummen er særligt kompatibel til fedtet og kombineret hud, der ønsker mindre porer samt en mere stabiliseret fugtbalance.

Green Grape Pore Control Serum er fri for parabener og sulfater.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Green Grape Pore Peeling Pad som hurtigt fjerner døde hudceller og overskydende olie fra dine porer. 20% rabat

Frudia - Green Grape Pore Peeling Pad

En peeling pad som hurtigt fjerner døde hudceller og overskydende olie fra dine porer. Dette resulterer i en blødere hud og en glattere hudtekstur.

19,00 kr.
15,20 kr.
Frudia - Green Grape Pore Control Mask 20% rabat

Frudia - Green Grape Pore Control Mask

En effektiv sheet-maske fra Frudia der med 60% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

19,00 kr.
15,20 kr.
Frudia - Green Grape Pore Control Cream hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden. 20% rabat

Frudia - Green Grape Pore Control Cream

En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

189,00 kr.
151,20 kr.