It’s Skin - Power 10 Formula VC Effector


En serum med Vitamin C og grøn te ekstrakt der udjævner hudtonen, formindsker store porer og urenheder og samtidig har en god anti-age effekt.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr. 103,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En serum med Vitamin C og grøn te ekstrakt der udjævner hudtonen, formindsker store porer og urenheder og samtidig har en god anti-age effekt.

Med dens nærende blanding af vitaminer og antioxidanter går den ind og giver en glødende og sund hud der samtidig føles mere elastisk og gennemfugtet.

Power 10 Formula VC Effector er perfekt til dig som gerne vil opnå en mere ensartet hudtone (farvel pigmentpletter og akne-ar!), have en naturlig anti-age effekt og opnå en hud, der ser sundere og mere balanceret ud.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule 30% rabat

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
118,30 kr.
Bestseller
Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum 20% rabat

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

En luksuriøs og fugtgivende serum som gør huden glødende og ungdommelig med dens høje indhold af aktive ingredienser som arbejder på hudens overflade. Er baseret på 3% Vitamin C samt hyaluronsyre og 75% galactomyces.

229,00 kr.
183,20 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm 20% rabat

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
135,20 kr.