iUNIK

iUNIK - Tea Tree Relief Serum


En beroligende og reparerende serum der formindsker urenheder, akne-ar og rødme. Tea Tree Relief Serum tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser. Serummen er baseret på 67% tea tree ekstrakt og 20% Centella Asiatica vand.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende og reparerende serum der formindsker urenheder, akne-ar og rødme.

Tea Tree Relief Serum tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser. Serummen er baseret på 67% tea tree ekstrakt og 20% Centella Asiatica vand.

Serummen er udviklet specielt til uren og svækket hud, da den vil gå ind og forstærke hud-barrieren, formindske inflammation og samtidig tilføre fugt.

Tea tree ekstrakt bruges ofte i hudpleje grundet dens anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber, der har vist sig at kunne formindske urenheder og rødme. Centella Asiatica er en urt som både tilfører fugt og glød samtidig med at den har en helende effekt på huden.

Niacinamid vil formindske akne-ar og pigmentering samtidig med at hyaluronsyre vil fugte og mindske synligheden af fine linjer.

Tea Tree Relief Serum er fri for parfume, syntetiske farvestoffer, parabener, silikone og udtørrende alkohol. Er vegansk. 

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Emma 10-04-2021

Denne serum beroliger min sensitive hud og afhjælper rødme og så er det et kæmpe plus, at man får så meget produkt for pengene.

Af: Christina Lee Larsen 14-03-2021

Jeg kom til at exfoliering og dagen efter brugte jeg retinol. Troede der var gået en dag i mellem og det kunne min hud ikke li. Denne serum virker så beroligende på huden og var med til at genoprette hudbarrieren hurtigere.

Af: Mie 22-02-2021

Virker super godt til at berolige sensitiv og irriteret hud og dulme rødme. En klar anbefaling herfra!

Af: Anna Askling 16-10-2020

BEDST SERUM EVER!
Denne her serum er lige hvad min hud mangler, jeg har brugt den i over 3 år nu og jeg elsker den stadig. Min hud er sensitiv og har en tendens til at blive irriteret ved årstids skift eller fx at gå med mundbind:( Men denne her serum er altså bare en NØDVENDIGHED i min rutine!!

Af: Rikke Stenberg 15-10-2020

Jeg er lige begyndt med denne skønne serum. Den har virkelig en behagelig formular, og den trænger hurtigt ind i huden. Den beroliger min hud, som ellers er irriteret efter at bruge maske hele tiden. Jeg glæder mig til at fortsætte den denne serum og se hvad den udretter for mig hud!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

iUNIK - Tea Tree Relief Toner

En beroligende og reparerende toner der formindsker urenheder, akne-ar og rødme. Tea Tree Relief Toner tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser. Toneren er baseret på 67% tea tree ekstrakt og 20% Centella Asiatica vand.

159,00 kr.

iUNIK - Propolis Vitamin Synergy Serum

En fugtgivende og nærende serum med anti-age egenskaber der vil udglatte fine linjer. Serummen har en koncentreret formular der vil formindske uens hudtone, rødme og generelle tegn på aldring.

169,00 kr.

iUNIK - Black Snail Restore Serum

En reparerende anti-age serum der formindsker fine linjer og pigmentpletter. Serummen er baseret på 70% Black Snail Secretion Filtrate, også kendt som snegleslim.

149,00 kr.