Muldream

Muldream - Vegan Clear Skin AHA PHA Ampoule


Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af AHA og PHA rense dine porer og forbedre din hudtekstur. Samtidig vil serummen tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv serum der fjerner døde hudceller samt formindsker overskydende sebum (olie) og porer. Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af AHA og PHA rense dine porer og forbedre din hudtekstur. Samtidig vil serummen tilføre fugt og give en ungdommelig glød. 

AHA er en frugtsyre, der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller og dermed give huden mulighed for at fremme cellefornyelsen. Dette gør at hudens overflade bliver mindre ujævn og pigmentpletter og akne-ar formindskes. PHA vil hjælpe med at fjerne døde hudceller, give en mere ensartet hudoverflade og formindske pigmentpletter/akne-ar samt urenheder.

Derudover indeholder serummen forskellige botaniske ekstrakter, heriblandt kamæleon-blad, der har anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket gør at serummen formindsker rødme og irritation.

Vegan Clear Skin AHA PHA Ampoule er især velegnet til moden hud, der ønsker at forbedre hudteksturen. 

Serummen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

55 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Saadet 17-11-2021

En god serum der giver glød og fugter samtidig har mindre urenheder efter jeg er begyndt at bruge denne serum, kan klart anbefale den.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Muldream - Vegan Green Mild Cica Ampoule

En beroligende serum der formindsker irritation, rødme og urenheder og tilfører huden fugt. Samtidig vil denne serum reducere overproduktion af sebum (olie).

149,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Flower Cell Mask

En fugtgivende sheet-maske der vil udjævne din hudtone og give en ungdommelig glød. Denne sheet-maske fra Muldream vil med dens indhold af ceramider og forskellige botaniske ekstrakter tilføre din hud en stor mængde fugt og samtidig forbedre hudens elasticitet.

19,00 kr.

Muldream - Vegan Clear Skin AHA PHA Ampoule

Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af AHA og PHA rense dine porer og forbedre din hudtekstur. Samtidig vil serummen tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

149,00 kr.