Muldream

Muldream - Vegan Green Mild Vita Ampoule


En fugtgivende serum der udjævner din hudtone, så din hud fremstår mere ensartet. Samtidig vil serummen formindske fine linjer og rynker og give en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende serum der udjævner din hudtone, så din hud fremstår mere ensartet. Samtidig vil serummen formindske fine linjer og rynker og give en ungdommelig glød.

På ingredienslisten finder du Ascorbyl Tetraisopalmitate, der er et olieopløseligt derivat af vitamin C. Vitamin C er mest kendt for sin evne til at lysne pigmentpletter, solskader og akne-ar. Indholdet af vitamin C gør også, at serummen tilfører huden en anti-age effekt, da vitamin C har evnen til at booste hudens kollagen-syntese, hvilket er det stof som holder din hud spændstig og ungdommelig. Samtidig har vitamin C et højt indhold af antioxidanter og en naturligt eksfolierende effekt, hvilket formindsker aldringstegn og urenheder.

Derudover indeholder serummen panthenol, der vil tilføre din hud fugt og styrke fugtbarrieren.

Vegan Green Mild Vita Ampoule er især velegnet til moden og pigmenteret hud, der ønsker en mere ensartet hudtone. Serummen har en gel-konsistens og absorberes hurtigt.

Serummen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

55 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Muldream - Vegan Green Mild Fresh Facial Cream

Denne creme fra Muldream vil med dens indhold af centella asiatica, hyaluronsyre, allantoin og tea tree olie formindske irritation, rødme og urenheder og samtidig tilføre din hud fugt.

159,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Fresh Serum Toner

Denne toner fra Muldream vil med dens indhold af hyaluronsyre, madecassoside og ceramider tilføre din hud en stor mængde fugt og samtidig hjælpe med at balancere hudens vand- og olieniveau.

149,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Hyaluron S.O.S Mask

Denne sheet-maske fra Muldream vil med dens indhold af hele 11 forskellige slags hyaluronsyre tilføre din hud en stor mængde fugt og glød.

19,00 kr.